Yardım Lancool III e Fan Sığdıramadım :(

Eren Güven

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,809
Agalar bu anakartın yanındaki yere 3 fan sığıyor sanıyodum 2 taneyi taktım üçüncüye yer kalmadı. Canım sıkıldı çirkin duruyo çünkü. En üstteki fanı iyice yukarı çeksem üst vida delikleri denk gelmiyo. Son çare öyle yapıp sadece alttan iki vidayla tutturmayı düşünüyorum. Ama bu sefer de üstteki fan radyatörü değer mi diye kafama takıldı. Sıvı soğutucu henüz gelmedi. Aklına başka çözüm gelen varsa seriden help pls

Ekler

• IMG_20230929_161335.jpg
    IMG_20230929_161335.jpg
    2.4 MB · Hit: 44
Agalar bu anakartın yanındaki yere 3 fan sığıyor sanıyodum 2 taneyi taktım üçüncüye yer kalmadı. Canım sıkıldı çirkin duruyo çünkü. En üstteki fanı iyice yukarı çeksem üst vida delikleri denk gelmiyo. Son çare öyle yapıp sadece alttan iki vidayla tutturmayı düşünüyorum. Ama bu sefer de üstteki fan radyatörü değer mi diye kafama takıldı. Sıvı soğutucu henüz gelmedi. Aklına başka çözüm gelen varsa seriden help pls
alta sığıyor ama üste sığmıyo?

önce alttakini tak sonra üsttekileri tak
Edit: alt dediğin yer sanırım iki fanın altındaki yer oranın arkası bile açık değil dostum fanı taksan bile havayı nereden çekecek. Eğer oradan bahsediyorsan fan takma yeri değil gibi duruyor. 2.5" ssd takma kısmına benziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum kasanın modeline baktım orası fan takmalık bir yer değil o taktığın iki fanın da arkası komple dolu. Adamlar oraya custom sıvı soğutucu tankı ve pompası takıyorlar bilgine.

Arka kısmı açık mı oranın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,585
Üyeler
189,463
Son üye
Yusufinci128422
Geri