Laptobumun sıcaklık değerleri

mert531

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar laptobumun modeli HP VİCTUS 16, epey linkini veriyorum:

GTA 5 oyununun high grafik ayarlarında bu CPU sıcaklık değerini almam normal mi?

Çoğu oyunlarda 94 derecelerde oynuyorum. Bazen 100 gördüğü de oluyor. Beni korkutuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekler

• 17576843430254403810582518550111.webp
    17576843430254403810582518550111.webp
    973.7 KB · Hit: 19
Hocam aynısı benim laptopta vardı fan sesinden artık oyunun sesini duyamıyorddum kasayı açıyorsun işlemci termal macununu değiştirip temizleyip kapatıyorsun sonra fıstık gibi olur derece :)

Hocam aynısı benim laptopta vardı fan sesinden artık oyunun sesini duyamıyorddum kasayı açıyorsun işlemci termal macununu değiştirip temizleyip kapatıyorsun sonra fıstık gibi olur derece :)
PTM ile fabrikasyon gelmiyorsa çoğu oyun laptopu bu şekil throttlestoptan turbo time kısarsa ve biraz 2 limiti koyarsa laptop rahatlar.

Guzel yorumun teşekkür ederim hocam.

Daha yeni teknik servisten geldi, sistem macun ve fan temizliği yapılmış halde.

Ne dersiniz korkmaya gerek yok mu 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PTM ile fabrikasyon gelmiyorsa çoğu oyun laptopu bu şekil throttlestoptan turbo time kısarsa ve biraz 2 limiti koyarsa laptop rahatlar.
Dediklerini bilmiyorum hocam. Ama araştıracağım. Sagolun, teşekkür ederim 🙂

Guzel yorumun teşekkür ederim hocam.

Daha yeni teknik servisten geldi, sistem macun ve fan temizliği yapılmış halde.

Ne dersiniz korkmaya gerek yok mu 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediklerini bilmiyorum hocam. Ama araştıracağım. Sagolun, teşekkür ederim 🙂
Throttlestop programını indirip w limiti koyarsan ve ghz değerini 4 ghz yerine 3.8 3.9 ghz değerlerine düşürebilirsen w değerleri ile oynayarak serin çalışıyor fps farkı da çok yok. Çoğu laptop oyunlarda 4 ghz kaldıramıyor yeni macuna rağmen ama bakım yeniyse 3. 3.9 ghzlerde oyunlarda 80 90arası derecelerde serin oyun oynarsınız.

Macun sıvı metal, PTM ve helios vs. ise kaldırma ihtimali var.

Hocam şu an için normal olabilir daha yeni demişsiniz pumpout olma ihtimali var macunun ama ne kadar yeni onu bilmiyorum.

Ek yorumum bende de Victus 16 var ve thermal pad uyguladım Heilos v2 ürününü öneririm ANCAK ŞU AN GARANTİ KAPSAMINDA BİR CİHAZA SAHİP OLDUĞUNUZ İÇİN HEILOS V2 KULLANMAYIN. Ne zaman garanti servis süreniz sona ererse Heilos v2 öneririm.

Hocam şu an için normal olabilir daha yeni demişsiniz pumpout olma ihtimali var macunun ama ne kadar yeni onu bilmiyorum.

Ek yorumum bende de Victus 16 var ve thermal pad uyguladım Heilos v2 ürününü öneririm ANCAK ŞU AN GARANTİ KAPSAMINDA BİR CİHAZA SAHİP OLDUĞUNUZ İÇİN HEILOS V2 KULLANMAYIN. Ne zaman garanti servis süreniz sona ererse Heilos v2 öneririm.
Tekrardan teşekkür ederim hocam, korkularım bir nebze dindi. Hayırlı günleriniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,113
Üyeler
183,950
Son üye
Yoriichi Tsugikuni
Geri