Neler Yeni

Laptop adaptör power kablosu

Xrlyn79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kın
Laptop şarj adaptörümün kablosu yandı bu yüzden yeni power kablosu alcam fakat aklıma bir şey takıldı (kabloyu alınca acaba adaptörüme uycakmı falan) aklıma takıldı şuan kullandığım adaptör : Hadron Model HD735 | kullandığım (yani bozulan) power kablom : power cable pvc 3g 0.5mm2 (u-2002)

Bu adaptöre uycak bir power kablosu atın pls

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Adaptör evet voltu değişebiliyor benim 1. Deki kablom yandı o adaptöre uygun o kablodan arıyorum bulup atabilirmisin
Kablonun yandığına emin misiniz? Genelde yanan adaptör olur, kablo değil. O kablo prizden gelen tüm gücü aktarabilecek güçte bir kablo.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
3 kez adaptör değiştirdim fakat hiç bir zaman kablo değiştirmemi gerektirecek bir sorun olmadı. Ayrıca bazen bu kabloları kesip uzatma kablosu olarak kullanıp Elektrikli süpürge, çamaşır makinesi gibi ağır makineler bile çalıştırıyorum. Böylesine küçük bir adaptör beslerken yanması mümkün değil.

Xrlyn79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kın
3 kez adaptör değiştirdim fakat hiç bir zaman kablo değiştirmemi gerektirecek bir sorun olmadı. Ayrıca bazen bu kabloları kesip uzatma kablosu olarak kullanıp Elektrikli süpürge, çamaşır makinesi gibi ağır makineler bile çalıştırıyorum. Böylesine küçük bir adaptör beslerken yanması mümkün değil.
Bugun evde bi anda şalter attı o andan sonra oldu sebep bu olabilirmi

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bugun evde bi anda şalter attı o andan sonra oldu sebep bu olabilirmi
Kabloyu kontrol edebilirsiniz, eğer bir kontrol kaleminiz varsa kabloyu prize takın ve ucundaki 3 deliğe kontrol kalemini değdirip düğmeye basın, kırmızı ışık yanıyorsa kabloda sorun yoktur.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur

Xrlyn79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0