LAPTOP ALINIR MI?? Yoksa..

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
15000
Uzun zamandır masaüstü bilgisayar hayalim vardı ama fiyatlar düşmüyor ağlamak üzereyim artık kafayı yedim ve laptop mu alsam acaba diye düşünmeye başladım monitör,klavye derdi yok nasıl olsa.Sizce mantıklı mı? 15k bütçem var. Sabredip masaüstü mü alayım yoksa laptop mu? Laptop diyenler lütfen laptop önersin bana,teşekkürler.

Uzun zamandır masaüstü bilgisayar hayalim vardı ama fiyatlar düşmüyor ağlamak üzereyim artık kafayı yedim ve laptop mu alsam acaba diye düşünmeye başladım monitör,klavye derdi yok nasıl olsa.Sizce mantıklı mı? 15k bütçem var. Sabredip masaüstü mü alayım yoksa laptop mu? Laptop diyenler lütfen laptop önersin bana,teşekkürler.
sabredip napıcaksın 3080li sistem mi alacaksın
o fiyata geçen hafta 3070ti lı sistem vardı

Laptopu sadece evde kasa gibi kullanacaksanız kasa almanız daha doğru olur.

https://www.gamegaraj.com/urun/mb311-5a-rtx3060ti/
bu sistem ve güzelim bi monitor alabilirsin masaüstü istiyorsan

Bu hazır sistemde değiştirmem gereken parçalar var mı? Değiştirsen iyi olur dediğiniz?
Post automatically merged:

Evde kullanacağım reis.
O paraya 6700xt 5600xt sistem toplanır hocam, 15k bütçeye 3060 laptop alacağınızı düşünürsek çok daha mantıklı kasa toplamak.

Bu hazır sistemde değiştirmem gereken parçalar var mı? Değiştirsen iyi olur dediğiniz?
Post automatically merged:

Evde kullanacağım reis.
şu haliyle bile taş gibi sistem
ama b550 bi anakart alırsanız güzel olur
bana kalırsa anakart değiştirmeyip 2.7k ya güzel bi 2k monitor bakmanız

Laptop evden hiç çıkmayacaksa laptop almanın bir mantığı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,852
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri