- Reaksiyon skoru
- 0
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dün bilgisayarcıya yaptırdıktan sonra içini açtım baktım adam fanları temizlemiş fakat termal macun sürmüşmü bilmiyorumböyle miydi yenilemeden önce
dün bilgisayarcıya yaptırdıktan sonra içini açtım baktım adam fanları temizlemiş fakat termal macun sürmüşmü bilmiyorumböyle miydi yenilemeden önce
sürmemiş olabilirdün bilgisayarcıya yaptırdıktan sonra içini açtım baktım adam fanları temizlemiş fakat termal macun sürmüşmü bilmiyorum
sürmemiş olabilir
bende tuf f15 laptop var laptopun kasa sıkıntılı alt kapakta hava deliklerinin hepsi açık değil o yüzden bu ısılarda çalışıyor macun yenileyince 2 derece değişim oluyor, kapağı çıkarınca işlemci 95 dereceden 70 derecelere düşüyor. Büyük ihtimalle arkadaştaki laptop aynı kasaya sahip.Termal macun sürmese pc kapanır. Kalitesiz macun kullanmış olabilir.
bende kapağı çıkartıp kullansam bir sakıncası olurmu acababende tuf f15 laptop var laptopun kasa sıkıntılı alt kapakta hava deliklerinin hepsi açık değil o yüzden bu ısılarda çalışıyor macun yenileyince 2 derece değişim oluyor, kapağı çıkarınca işlemci 95 dereceden 70 derecelere düşüyor. Büyük ihtimalle arkadaştaki laptop aynı kasaya sahip.
sakıncası olmaz da öyle kullanmabende kapağı çıkartıp kullansam bir sakıncası olurmu acaba
kullanmiyimde başka türlü azaltamıyorum ısıyısakıncası olmaz da öyle kullanma
şarj cihazını çıkarttım ısı 65-70 lere indibende tuf f15 laptop var laptopun kasa sıkıntılı alt kapakta hava deliklerinin hepsi açık değil o yüzden bu ısılarda çalışıyor macun yenileyince 2 derece değişim oluyor, kapağı çıkarınca işlemci 95 dereceden 70 derecelere düşüyor. Büyük ihtimalle arkadaştaki laptop aynı kasaya sahip.
şarj cihazını çıkarınca ekran kartı ve işlemci tam performans çalışmıyor o yüzdendirkullanmiyimde başka türlü azaltamıyorum ısıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şarj cihazını çıkarttım ısı 65-70 lere indi
kapağı çıkartmana gerek yok, asus tuf serisinin 105 dereceye kadar normal bir şekilde çalışabileceğini söylüyorbende kapağı çıkartıp kullansam bir sakıncası olurmu acaba
105 mi üstüne tava koysun yumurta yapsın bari beleşe gelirşarj cihazını çıkarınca ekran kartı ve işlemci tam performans çalışmıyor o yüzdendir
kapağı çıkartmana gerek yok, asus tuf serisinin 105 dereceye kadar normal bir şekilde çalışabileceğini söylüyor
ben 105 görmedim en yüksek aldığımdan beri 95 gördüm ortalama en yüksek 87 oluyor, ilk aldığımda sıcaklıktan rahatsız oluyordum ama -40 +105 derece aralığında sıkıntısız şekilde çalışacağı söylendi105 mi üstüne tava koysun yumurta yapsın bari beleşe gelir
Oyun ile oynarsa