laptop çokmu ısınıyor

sürmemiş olabilir
indir (4).jpeg

Sıkıntı yok normal ısılarda tuf15 serisi bir kasaya sahip laptop kullanıyorsun sanırım. Bu kasada alt kapakta hava kanallarının hepsi açık değil hava girişi az oluyor o yüzden çok ısınıyor ve soğutucu da pek işe yaramıyor, alt kapağı çıkarınca işlemci 78 derecelerde çalışıyor. Yani bu kasaya sahip laptoplar için normal, asus 105 dereceye kadar normal şekilde çalışabilir diyor.

Termal macun sürmese pc kapanır. Kalitesiz macun kullanmış olabilir.

sürmemiş derken değiştirmemiş eskini kullanıyor olabilir anlamında söyledim

Termal macun sürmese pc kapanır. Kalitesiz macun kullanmış olabilir.
bende tuf f15 laptop var laptopun kasa sıkıntılı alt kapakta hava deliklerinin hepsi açık değil o yüzden bu ısılarda çalışıyor macun yenileyince 2 derece değişim oluyor, kapağı çıkarınca işlemci 95 dereceden 70 derecelere düşüyor. Büyük ihtimalle arkadaştaki laptop aynı kasaya sahip.

bende tuf f15 laptop var laptopun kasa sıkıntılı alt kapakta hava deliklerinin hepsi açık değil o yüzden bu ısılarda çalışıyor macun yenileyince 2 derece değişim oluyor, kapağı çıkarınca işlemci 95 dereceden 70 derecelere düşüyor. Büyük ihtimalle arkadaştaki laptop aynı kasaya sahip.
bende kapağı çıkartıp kullansam bir sakıncası olurmu acaba

sakıncası olmaz da öyle kullanma
kullanmiyimde başka türlü azaltamıyorum ısıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şarj cihazını çıkarttım ısı 65-70 lere indi

Son düzenleme:
kullanmiyimde başka türlü azaltamıyorum ısıyı

şarj cihazını çıkarttım ısı 65-70 lere indi
şarj cihazını çıkarınca ekran kartı ve işlemci tam performans çalışmıyor o yüzdendir

bende kapağı çıkartıp kullansam bir sakıncası olurmu acaba
kapağı çıkartmana gerek yok, asus tuf serisinin 105 dereceye kadar normal bir şekilde çalışabileceğini söylüyor

şarj cihazını çıkarınca ekran kartı ve işlemci tam performans çalışmıyor o yüzdendir

kapağı çıkartmana gerek yok, asus tuf serisinin 105 dereceye kadar normal bir şekilde çalışabileceğini söylüyor
105 mi üstüne tava koysun yumurta yapsın bari beleşe gelir

Oyun ile oynarsa

105 mi üstüne tava koysun yumurta yapsın bari beleşe gelir

Oyun ile oynarsa
ben 105 görmedim en yüksek aldığımdan beri 95 gördüm ortalama en yüksek 87 oluyor, ilk aldığımda sıcaklıktan rahatsız oluyordum ama -40 +105 derece aralığında sıkıntısız şekilde çalışacağı söylendi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,673
Üyeler
184,201
Son üye
serddar
Geri