Laptop Düşük fps sorunu

r4izen

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar dün ikinci el bir laptop aldım Laptop asus tuf gaming a15 İçerisinde 140w 4050 16gb ram ve Ryzen 5 7535HS İşlemci mevcut. Lolde en düşük ayarlarda sarjdayken 80-90 fps alıyorum fm24 de bile maç sahneleri kasıyor , masaüstünden geçtim arc a750 kullanıyordum bu değerler normal mi yoksa bir sıkıntı mı var bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

brom temel durumları söylemeye gerek var mı biliyorsundur herhalde? prize takılı oynuyorsun, bilgisayara özel olan uygulamalar armoury crate idi sanırım uygulamadan performans ayarlamaları yapıyorsun, bilgisayar kaç yıllık falan ona göre bir bakım süresi gelmiş olabilir? güncellemeleri kontrol et ekran kartı windows sürümü güncellemesi bios sürümü falan daha da aklıma ne gelebilir

brom temel durumları söylemeye gerek var mı biliyorsundur herhalde? prize takılı oynuyorsun, bilgisayara özel olan uygulamalar armoury crate idi sanırım uygulamadan performans ayarlamaları yapıyorsun, bilgisayar kaç yıllık falan ona göre bir bakım süresi gelmiş olabilir? güncellemeleri kontrol et ekran kartı windows sürümü güncellemesi bios sürümü falan daha da aklıma ne gelebilir
hocam hepsi yüklü ve güncel evet laptop sarjda ve fps değerleri nedense böyle

hocam hepsi yüklü ve güncel evet laptop sarjda ve fps değerleri nedense böyle
Dostum lolde 15 bin liralık laptoplar 200fps alıyor. Tamirciye götür laptopu iyice test et hiç normal değil bir şey var laptopta çok eskidir gpu ısınıyor mu

Geri