Neler Yeni

Yardım Laptop evde temizlenir mi?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,792
İsim
Sarp Yılmaz
Daha önce hiç laptop bakımı yapmadım termal macun yenileyip fanları temizleyeceğim sizce yapabilir miyim? Bilgisayarcı termal macun ondan 700₺ istiyor (mx4 kullanacak).
Oyuncu laptopu var bende arada açıp fanlarını temizliyorum tozunu alıyorum kapatıyorum tabii daha detaylı temizlik de yapabilirsin yani aslında çok zor bir şey değil yeter ki donanımlara dikkatli ol.

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Arnold
Temizlenir ama ortada takılı kalırsan yedek internete erişecek alet (bkz telefon) yanında bulunsun. Vidaları kaybetme yerlerini unutmamak için fotoğraf çekebilirsin. Mümkünse hava ile temizle, küçük bir devre elemanını kırarsan ya da pcbde kısa devre yaparsan alet gg. Bozulursa ya da parça artarsa bana gönder :hackerman:

Zzabuza

80+ Bronze
Temizlenir ama ortada takılı kalırsan yedek internete erişecek alet (bkz telefon) yanında bulunsun. Vidaları kaybetme yerlerini unutmamak için fotoğraf çekebilirsin. Mümkünse hava ile temizle, küçük bir devre elemanını kırarsan ya da pcbde kısa devre yaparsan alet gg. Bozulursa ya da parça artarsa bana gönder :hackerman:
yalnız acınca bır sey fark ettım bataryanın altında nıye hafıza kartı gırısı var

Top Bottom