Laptop hafıza arttırma

Reaksiyon skoru
54
Arkadaslar merhaba ben bu laptopu siparis ettim yakinda gelecek. bir sorum vardı bu pcnin depolamasını arttırabilir miyim? arttiriliyor mu? Arttiliyorsa nasil arttırılacak yani ne takılır? Simdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_20200510-231622_Chrome.webp
    Screenshot_20200510-231622_Chrome.webp
    79.2 KB · Hit: 94
Arkadaslar merhaba ben bu laptopu siparis ettim yakinda gelecek. bir sorum vardı bu pcnin depolamasını arttırabilir miyim? arttiriliyor mu? Arttiliyorsa nasil arttırılacak yani ne takılır? Simdiden teşekkürler
içinde hard disk takabilmek için bir hazne daha vardır laptopun alt kapağını çıkarınca görürsün ama garanti koşullarını oku ona göre davran garantiden çıkmasın alet

Herhangi bir sata SSD alman lazım boyutu sana kalmış. Tavsiyem Samsung tercih etmen.

Boş Sata SDD yuvası varsa büyük ihtimal 2.5 in. büyüklüğünde. Oraya takabilirsiniz. SSD yuvası yoksa CD room'yı feda edip oraya takacaksınız.

Herhangi bir sata SSD alman lazım boyutu sana kalmış. Tavsiyem Samsung tercih etmen.
Pc zaten ssd ben hdd takabiliyor muyum peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş Sata SDD yuvası varsa büyük ihtimal 2.5 in. büyüklüğünde. Oraya takabilirsiniz. SSD yuvası yoksa CD room'yı feda edip oraya takacaksınız.
Pc de cd girisi yok , icinde bi yere mi takiliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani hdd ye oyun video muzik hepsini atarim 500gb alsam ? Ya da ssd şart mıdır? Fiuat olarak hangisi uyguna gelir ve de hdd takılabiliyorsa eger pc nin performansı düşer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,656
Üyeler
189,306
Son üye
eltun
Geri