Yardım Laptop için ssd/hdd önerisi.

Sir Cem T-oker

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,782
Bütçe
350
Eski laptop için ssd/hdd önerisi istiyorum. Oyun oynanmıyor. Sadece ders çalışmak ve maç izlemek için kullanılacak. Güzel f/p ssd/hdd önerilerinizi bekliyorum.(windows 8.1 yüklemeyi düşünüyorum)
Bütçe en fazla 350

350 ye sata alınır en fazla diye biliyorum fakat onda da 550mb yazma sınırı var yani çok bir hız beklememelisin

350 ye sata alınır en fazla diye biliyorum fakat onda da 550mb yazma sınırı var yani çok bir hız beklememelisin
sadece maç izleyip youtubetan ders videoları izleyeceğim için sata olması benim için çok önemli değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten çok fazla hıza gerek yok. önceki kullandığım ssd,120gb James Donkey ssd. onun değerleri de aşağı yukarı aynı.

sadece maç izleyip youtubetan ders videoları izleyeceğim için sata olması benim için çok önemli değil

zaten çok fazla hıza gerek yok. önceki kullandığım ssd,120gb James Donkey ssd. onun değerleri de aşağı yukarı aynı.
Samsungun veya kingston un modellerine bakabilirsin 400 bandında kingston modeli

Samsungun veya kingston un modellerine bakabilirsin 400 bandında kingston modeli
link

@DerratiX

herkes neredeee?

Son düzenleme:
yardım!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,448