Yardım Laptop işlemci çok ısınıyor (100 derece!!!)

Layhton

80+
Reaksiyon skoru
44
hp victus laptobumda işlemcim gereksiz bir şekilde 100 derecelere kadar çıkıyor. Fanları 5800rpm(max) e aldığım zaman bile 85 dereceye anca düşüyor. Durum hiç normal gözükmüyor, konuyla alakalı bir konu buldum fakat fps e etki eder mi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

LAPTOP
KONU

hp victus laptobumda işlemcim gereksiz bir şekilde 100 derecelere kadar çıkıyor. Fanları 5800rpm(max) e aldığım zaman bile 85 dereceye anca düşüyor. Durum hiç normal gözükmüyor, konuyla alakalı bir konu buldum fakat fps e etki eder mi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

LAPTOP
KONU
Gereksiz değil 144 hz kullanıyorsan o derecelere çıkıyor cihazlar. ayrıca o attığın konuda sadece turbo kapatmış performansın düşer.

Ne yapmam lazım peki öneriniz nedir?
Daha iyi macun kullanabilirsin yüksek yoğunluklu ve yüksek iletim değerli atıyorum 9w/mk değerinden yüksek değerli.

Laptobun altına soğutucu alabilirsin işe yaramaz diyenlere inanma dandik ürünler aldıkları için işe yaramıyor. Yüksek cfm değeri olan alüminyum bir laptop alırsan sıcaklıklarında 5 - 10 derece düşüş gözlemlersin. Dark luna veya monster pusat tavsiye ederim fiyat performans olarak.

Geri