Yardım Laptop işlemci emsalleri

beytullsh

80+
Reaksiyon skoru
33
Laptopum cok takılmaya başladı ve darboğaz yapıyor oyunlarda bu yüzden değiştirmek istiyorum ama hangisi
İle degistireceggimi bilmiyorum kullandığım işlemci i5 3230m bu işlemciden daha güçlü ve laptopa uyacak işlemci önerileriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum
İşlemcim m serisi olduğu için cikartilabiliyor

Son düzenleme:
bildiğim kadarıyla işlemciyi sökemezsin

Benimki çıkıyor dostum
1603921521203.png
nası çıksın BGA?

Çok nadir modellerde ekran kartı sökülebiliyor diye biliyorum ama işlemcinin sökülebilmesini hiç duymadım. Söksen de uyumlu soket işlemci bulamazsın şu saatten sonra. Belki Çin’de abidik gubidik bir yerden çıkar bi işlemci. O da geldisi gittisi çalışması derken yaptığın masrafa değmez diye düşünüyorum.

Laptop neden darboğaz yapıyor? Laptop markasının özellikle seçmesi gerekmiyor mu darboğaz olmaması için?

Laptop neden darboğaz yapıyor? Laptop markasının özellikle seçmesi gerekmiyor mu darboğaz olmaması için?
Yeni degil 6. 7 yıli aşkın bu süresi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video atabilirim

Video atabilirim
CPU-Z indir ve SS at.

Dediğiniz gibi işlemciniz çıkabiliyorsa bu işlemci de aynı soket görünüyor, 4C 8T bir işlemci. Yalnız eski laptopa bu kadar masrafa gerek var mı emin değilim? Oyun amaçlı kullanıyorsanız satıp Xeon işlemcili - 750 Ti'li sistem toplayın muhtemelen o laptoptan daha performanslı olur.

anakart moodeli ?
X550VC

Dediğiniz gibi işlemciniz çıkabiliyorsa bu işlemci de aynı soket görünüyor, 4C 8T bir işlemci. Yalnız eski laptopa bu kadar masrafa gerek var mı emin değilim? Oyun amaçlı kullanıyorsanız satıp Xeon işlemcili - 750 Ti'li sistem toplayın muhtemelen o laptoptan daha performanslı olur.
laptopa yükseltme yapmasaydım öyle olurdu muhtemelen harici ekran kartı takabiliyorum o yüzden pisayadaki cogu laptoptan performasnlı kullandıgım laptop

CPU-Z indir ve SS at.

Ekran Görüntüsü (9).png

Ekler

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    18.7 KB · Hit: 35
Son düzenleme:
Geri