Neler Yeni

Laptop işlemcisi çok fazla ısınıyor

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özkan Kezer
Laptop servisten daha yeni geldi. Birden fazla oyunda denedim ama tüm oyunlarda aynı problemi yaşadım. İşlemci kullanımı max %50 %55 civarında oluyor ama sıcaklığı 85-100 derece arasında oluyor. 10dk sonra sıcaklığı 90nın altına inmiyor zaten. Ekran kartına ağırlık veren oyunlarda denedim. Ekran kartım %99 kullanımda bile 85 dereceyi geçmedi. Bu normal mi? İşlemciye yük binmemesine rağmen çok fazla ısınıyor.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Laptop servisten daha yeni geldi. Birden fazla oyunda denedim ama tüm oyunlarda aynı problemi yaşadım. İşlemci kullanımı max %50 %55 civarında oluyor ama sıcaklığı 85-100 derece arasında oluyor. 10dk sonra sıcaklığı 90nın altına inmiyor zaten. Ekran kartına ağırlık veren oyunlarda denedim. Ekran kartım %99 kullanımda bile 85 dereceyi geçmedi. Bu normal mi? İşlemciye yük binmemesine rağmen çok fazla ısınıyor.
DUR tahmin edeyim Asus mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci 85 90 normalde 100 biraz fazla

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
servise bakım için gitti ise macunu kalın sürmüş olabilirler durumu mh ara söyle
Fazla sürmeleri bir şey farkettirmez. Basınçla soğutma sistemi + sürülen bölgenin arasından sızar sadece. Başka bir sebebi var bunun.

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özkan Kezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durum güncellemesi
Servisi aradım format atın dediler :D yurtta olmama rağmen yaptım. Bir şey değişmedi tabikide pazartesi arayıp servise tekrardan göndermek istediğimi belirteceğim ama format atın dediklerinde işlemci 105 dereceyi görmüyorsa sorun yok dedi adam :D Umarım bakarlar tekrardan

Top Bottom