Yardım Laptop keyfi açılmıyor

PotaDogi

80+
Reaksiyon skoru
28
Yaklaşık 10 yıllık bir laptopum yaklaşık 2 yıldır kullanmıyordum sonra açmaya çalıştığımda fanlar çalışıyor fakat ekran gelmiyordu böyle birkaç defa denediğimde açıldı nedeni ne olabilir veya ne yapabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

benim eski masaüstümde öyleydi birazcık bekle sonra açılır içinide temizletmen lazım hızlıca açılması için

Yaklaşık 10 yıllık bir laptopum yaklaşık 2 yıldır kullanmıyordum sonra açmaya çalıştığımda fanlar çalışıyor fakat ekran gelmiyordu böyle birkaç defa denediğimde açıldı nedeni ne olabilir veya ne yapabilirim.
ekran gelmiyorsa bataryayı çıkar tak dinlendir ramlarda sıkıntın olabilir yerlerini değiştirip tak veya harddiskte olabilir sıkıntı

ekran gelmiyorsa bataryayı çıkar tak dinlendir ramlarda sıkıntın olabilir yerlerini değiştirip tak veya harddiskte olabilir sıkıntı
bataryam zaten bozuk diğerlerinide denemedim ama denerim teşekkürler.

format at bence sorun çözülür olmazsa sdd al bir tane 5 saniyede açılsın bilgisayar :d

Geri