Laptop Nasıl Güçlendirilir

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
Laptobum un özellikleri
4gb ram
İntel i5 3210m işlemci 2.50ghz
Şimdi ben laptobu nasıl upgrade edicem neler yapmam lazım mesela ram 8gb a yükseltilebiliyor
Laptopdaki Rami söküp yeni ve daha güçlü 2 tane 4gb lık ram takabilirmiyim bir sorun olurmu
SSD takmayı düsünüyorum
Başka ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

Daha güçlü RAM olmaz aslında, özellikle DDR3 de. 4 GB RAM büyük ihtimalle tek modül, onu söküp 2 RAM almaktansa yanına aynı 4 GB daha alıp olayı kapatabilirsiniz. SSD artık günümüzde şart. Onun dışında bi şey yapamazsın bu laptopa zaten.

Laptobum un özellikleri
4gb RAM
İntel i5 3210m işlemci 2.50ghz
Şimdi ben laptobu nasıl upgrade edicem neler yapmam lazım mesela RAM 8gb a yükseltilebiliyor
Laptopdaki Rami söküp yeni ve daha güçlü 2 tane 4gb lık RAM takabilirmiyim bir sorun olurmu
SSD takmayı düsünüyorum
Başka ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
Yapacağın upgradeler ile yeni nesil oyunları rahat oynayamazsın ama ram sorunu çektiğin oyunlar düzelme yaşar ssd takmak bilgisayarı açılma olarak hızlandıracaktır.

Daha güçlü RAM olmaz aslında, özellikle DDR3 de. 4 GB RAM büyük ihtimalle tek modül, onu söküp 2 RAM almaktansa yanına aynı 4 GB daha alıp olayı kapatabilirsiniz. SSD artık günümüzde şart. Onun dışında bi şey yapamazsın bu laptopa zaten.
Baska bir şey olmazmi cidden birde ram MHz olayı varya eğer daha yüksek MHz ram kabul ederse diye dedim ve teşekkür ederim cevap için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapacağın upgradeler ile yeni nesil oyunları rahat oynayamazsın ama RAM sorunu çektiğin oyunlar düzelme yaşar SSD takmak bilgisayarı açılma olarak hızlandıracaktır.
Başka bir şey yapamıcam heralde saydıklarım dan (özellikle GTA 5için yapıcam hem performans artsın hemde düzgün bir laptop olsun)

Geri