Reis fişi çekip önce bi statik elektriği boşalt sonra slotu yamultmuş musun vesaire onu kontrol et. Sorun yoktu temiz ramini tak olmadı CMOS'u da bir süre tak çıkar yapabilirsin.Eşşekliğimden ram aldım laptop ramiymiş taktım sonra çıkardım şimdi pcye görüntü gelmiyor düz siyah ekran ne yapıcam kafayı yicem yeni ssd aldım kursağımda kaldı hevesim.
Başkan Bi fotoğraf atsam anlayabilir misin full fişi çekiyorum kasanın zaten bios pili de çıkardım CMOSu yapamadım kafayı yicem.Reis fişi çekip önce bi statik elektriği boşalt sonra slotu yamultmuş musun vesaire onu kontrol et. Sorun yoktu temiz ramini tak olmadı CMOS'u da bir süre tak çıkar yapabilirsin.
Anakarttaki slotu ve sizin ramlerin uç kısımlarını çekip atın hocam elimden geldiğimce yardımcı olurum.Başkan Bi fotoğraf atsam anlayabilir misin full fişi çekiyorum kasanın zaten bios pili de çıkardım CMOSu yapamadım kafayı yicem.
Varsa bile buradan göremedim, bir bilgisayarcıya götürmen daha doğru olur. Dediklerimi bir daha yap baştan statik elektriği de boşalt özellikle.Aga attım Ram slotu bide arkaya bağlı kablolar valla kafayı sıyırcam ya.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aga boşalttım zaten bütün fişleri çektim bekledim bios pili tak çıkar yaptım.Varsa bile buradan göremedim, bir bilgisayarcıya götürmen daha doğru olur. Dediklerimi bir daha yap baştan statik elektriği de boşalt özellikle.