Öneri Laptop tavsiyesi ve önerisi

Reaksiyon skoru
0

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum ama pek anlamadığım konular sizce fiyatına göre alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi laptoplar alınır (video edit için alacağım)​

Fiyat performans laptop önerilerine açığım

Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum ama pek anlamadığım konular sizce fiyatına göre alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi laptoplar alınır (video edit için alacağım)​

Monster abra modellerini önermem bakacağım güzel bir şey bulursam atarım.

Bunu al. Sonra Rami 16 yaparsın. Bu bütçede en mantıklı msi bravo olacaktır.
ya da
@DOGANALPASLAN

alınır güzel laptop hiçbir sorun yaşamazsın ama forumda önerilmiyor.

@Techno08 @BarışYalçin

Bunu al. Sonra Rami 16 yaparsın. Bu bütçede en mantıklı msi bravo olacaktır.
ya da
@DOGANALPASLAN
MSİ BRAVO modelini öneririm. 3050ti civarı daha iyi performansı var. İşlemcisi de i5 11400H ve i7 10750H seviyesinden %10 20 daha güçlü editlerde.
Post automatically merged:

MSİ BRAVO modelini öneririm. 3050ti civarı daha iyi performansı var. İşlemcisi de i5 11400H ve i7 10750H seviyesinden %10 20 daha güçlü editlerde.
Şayet eğer video edit programın cuda çekirdekleri kullanıyorsa o zaman nvdia almanda fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,153
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri