Öneri LAPTOP VEYA TABLET ÖNERİSİ 9000 TL BÜTÇE İLE

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
981
Merhaba kuzenim üniversiteye yeni başlayacak ona okul kullanımı için 9000 TL bütçeye kadar işini görebilecek laptop veya tablet önerisi yapabilir misiniz?

9000 tl ye kadar vergi iadesi geri alınabiliyormuş herhalde o yüzden o bütçeye kadar bakıyor halam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Office programları falan kullanılabiliyor mu
MicroG ile birlikte tablete sanki GMS yüklemiş gibi Google Servisleri kullanılabiliyor.
Güncel cihazlarda bu şekilde kurulabiliyor. Ama bu yöntemde var:
Google Play Store da katman olmadan kullanılabiliyor bu şekilde. Aurora Store'da indirin. Bu uygulama mağazası uygulamalarını Google Play Store sunucularından çekiyor gayet güvenilir.

Merhaba kuzenim üniversiteye yeni başlayacak ona okul kullanımı için 9000 TL bütçeye kadar işini görebilecek laptop veya tablet önerisi yapabilir misiniz?
Laptop alsın tabletle çoğu işi yapamaz. Tablet de not almada falan faydalı ama illa biri olacaksa laptop alınmalı tabletin eksiği fotokopi çekerek falan kapanabiliyor.

Bu işini görür 9400TL ye. Vergi iadesi de alabilir üniversite kaydı varsa ama vergi %20 bu cihazlarda çok büyük bir iade olmaz yani.

Son düzenleme:
Laptop yerine geçecek tablet istiyorsak klavye ve kalemi mutlaka olmalı derim. Yoksa çok zor.

Şuna çıkabilirseniz çok başarılı tablet

Bütçeyi biraz artırma olabilir olmasına ama 9000 baremini aşınca vergi iadesi alınmıyor falanmış herhalde ondan dolayı 9000 de kısıtlı kalıyoruz

Laptop alsın tabletle çoğu işi yapamaz. Tablet de not almada falan faydalı ama illa biri olacaksa laptop alınmalı tabletin eksiği fotokopi çekerek falan kapanabiliyor.

Bu işini görür 9400TL ye. Vergi iadesi de alabilir üniversite kaydı varsa ama vergi %20 bu cihazlarda çok büyük bir iade olmaz yani.
Ben de öyle düşündüm bu çocuğa illa ki ofis programları vs. lazım olacak veya windows tabanlı programlar vs. gerekecek belki de

Çok teşekkür ederim hocam

Bütçeyi biraz artırma olabilir olmasına ama 9000 baremini aşınca vergi iadesi alınmıyor falanmış herhalde ondan dolayı 9000 de kısıtlı kalıyoruz

Ben de öyle düşündüm bu çocuğa illa ki ofis programları vs. lazım olacak veya windows tabanlı programlar vs. gerekecek belki de

Çok teşekkür ederim hocam
9000 değil 9500TL bu arada vergi iadesi için sınır, öneriyi de ona göre yaptım.

Bende şahsen laptop da var tablet de var ikisi de faydalı ama birini seçsem Laptop olmazsa olmaz bir konumda bence, olmadan birçok iş yapılmıyor. Tablet olmaması ise sadece bazı işleri zorlaştırır o kadar.

9000 değil 9500TL bu arada vergi iadesi için sınır, öneriyi de ona göre yaptım.

Bende şahsen laptop da var tablet de var ikisi de faydalı ama birini seçsem Laptop olmazsa olmaz bir konumda bence, olmadan birçok iş yapılmıyor. Tablet olmaması ise sadece bazı işleri zorlaştırır o kadar.
Bence de okul için tabletten ziyade pc şart

Geri