Laptopa uygun driver bulamama sorunu

Reaksiyon skoru
0
Dostlar merhaba forumda yeniyim :)
Öncelikle sorunum şudur. Laptopun üstünde 'R500v series' diye etiket var. Asusun sitesinde driveri arattığımda ( bu laptopa hiç format atmadım hediye geldi çünkü ) r500v nin serileri çıkıyor. Laptopun arkasında
Model: R500V diye , MB Version: (Sanırsam anakart versiyonu) K55VD yazıyor ve dxdiagdan da baktığımda sistem modelinde K55VD yazıyor. Ve onunda altında (etiketin ) 'R500VD-RB71'yazıyor.
Evet konuyu biraz anlattım. Dostlar benim kafam biraz karıştı bu durumda.
Şimdi K55VD diye asus zamanında çok model çıkarmış (İ3,İ5,İ7 ) ve bunda win10 driverları var. Amacım saten win10 kurmak ssd aldım çünkü.
Gelelim diğer modellere , dediğim gibi laptopun üstündeki etikette ( yapıştırılı yer laptopun üstünde kutusunda değil ) r500v series yazıyor. Driver kısmına R500V yazdığım zaman 4 tane çıkıyor ama en yakınları
'R500VS ve R500VD' ve bunlarda ise en fazla win 8.1 driverları var.

Umarım anlamışsınızdır dostlar. Ne yazıkki ben hiç içim rahat etmiyerek win 10 kurdum. Driverları ise driver booster ile otomatik yükledim ama hiç içim rahat değil arkadaşlar. Bu konu için yardımlarınızı bekliyorum.
Beni aydınlatacak bir arkadaş olursa yeniden format atıp doğru driverları yükleyeceğim. Lütfen geç cevap verirsem kusuruma bakmayın.
Şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri