aslında kışın iyi akşamdan bi furmark test başlat sabaha kadar seni ısıtır sabah kalktığındada oyun oyna hem pc hem ısıtıcı olarak iş görürAcerler tamamen performans odaklı Throttle fazla yok bazı modeller dışında ama eski modelleri baya kötü fiyat ekranında bile 70 derecede çalışan bir makina idi ve baya sesli
çok güzel teknoloji şarji da çok iyi gidiyor bu sebeple ama oyun vs için uygun değil office işleriM2 Pro çipi iyi az güç çeker ama biraz pahalı
Bende ki intel oyun oynamadım daha önceGüzel ama şöyle çoğu Pro veya daha iyi bir çipi ile oyun açabilirsiniz ama fazla bişey beklemeyin
Oyun için pek uygun bir laptop değil zaten oyun oynama isteyen adam Asus Tuf alır ROG alır MSİ Pulse alırBende ki intel oyun oynamadım daha önce
Oyunla işi olmayanlar için süperdir.Macbook nasıldır
MSI Thin serisinin de çoğu modeli kötü bu arada. Genelleme yapmayım tabi ama gene Clevo meselesi var çoğunda.Oyun için pek uygun bir laptop değil zaten oyun oynama isteyen adam Asus Tuf alır ROG alır MSİ Pulse alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu elimden geldiği kadar canlı tutacağım arkadaşlar yanlış bir seçim yapmasın
Dediğim gibi clevolardan uzak durun MSİ katana MSİ thin tarzı modelleri önermem katan gene bir yana thin den daha iyi bir kasaya sahip ama alınmaz Pulse çok kaliteli anakarta ve kasaya sahip Ailenware dicem de çok pahalı ama sağlam bir anakarta sahip ve alaska kadar soğukOyunla işi olmayanlar için süperdir.
MSI Thin serisinin de çoğu modeli kötü bu arada. Genelleme yapmayım tabi ama gene Clevo meselesi var çoğunda.
Oyun oynamıyorum. Mühendislik öğrencisiyim. 5-6 sene işimi görsün yeterli benim için.Oyunla işi olmayanlar için süperdir.
MSI Thin serisinin de çoğu modeli kötü bu arada. Genelleme yapmayım tabi ama gene Clevo meselesi var çoğunda.
İntel işlemcisi daha geniş değil mi uygulama vs açısındanSenelerce götürür ama Pro çipli almaya çalışındaha iyi olur üstünü de alabilirsiniz