laptopum çok ısınıyor

emirxdll

80+
Reaksiyon skoru
0
özellikler: işlemcim ryzen 7 5800h.
ekran kartım rtx 3050ti.
windows 11 son sürüm.
lenovo ideapad gaming
performans ayarlarım dengelide ve oyunlarda laptop sıcaklığı 99 dereceyi görüyor gerçekten çok telaşlandım imalat hatası mı, geri vermeli miyim ?

fanlar ne durumda dostum fanlar oyunda derece yükseldikçe hızlanıyor mu?

ekran kartım rtx 3050ti.
windows 11 son sürüm.
lenovo ideapad gaming
performans ayarlarım dengelide ve oyunlarda laptop sıcaklığı 99 dereceyi görüyor gerçekten çok telaşlandım imalat hatası geri vermel

fanlar ne durumda dostum fanlar oyunda derece yükseldikçe hızlanıyor mu?
yükseliyor hocam sesi de geliyor zaten. Fakat 99 derece bir şey değişmiyor termal macunlardan şüpheliyim.

ekran kartım rtx 3050ti.
windows 11 son sürüm.
lenovo ideapad gaming
performans ayarlarım dengelide ve oyunlarda laptop sıcaklığı 99 dereceyi görüyor gerçekten çok telaşlandım imalat hatası mı, geri vermeli miyim ?
Alalı ne kadar oluyor?

Macun pump out yapmış olabilir. Macun yenileyin. Fanları kontrol edin. Yeni aldım diyorsanız hiç uğraşmayın değişim talep edin yada iade edin.

ekran kartım rtx 3050ti.
windows 11 son sürüm.
lenovo ideapad gaming
Normal diye düşünüyorum. Bilgisayar düzgün çalışıyorsa iadeye pek gerek yok.

yeni aldım hocam 1.5 hafta oldu.
O zaman bi iade edin derim. İşlem yapmanız ürünü garanti dışı bırakabilir. Lenovo pc ler zaten soğutmada o kadar iyi de değil. Ekrana üflüyor sıcaklığı. Menteşe sorunu çıkabilir ileride.

99 çok 1.5 haftalık laptop a göre 90 civari olsaydı kabul edilebilir

O zaman bi iade edin derim. İşlem yapmanız ürünü garanti dışı bırakabilir. Lenovo pc ler zaten soğutmada o kadar iyi de değil. Ekrana üflüyor sıcaklığı. Menteşe sorunu çıkabilir ileride.
hocam iade kabul ederler mi ki emin değilim.

14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkın var.

ekran kartım rtx 3050ti.
windows 11 son sürüm.
lenovo ideapad gaming
İşlemci 99 dercee oluyor dimi bendede Lenovo Legion pro vardı işlemci 98 gördü bende sattım aynı işlemci 3 aylık laptop tu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,708
Üyeler
197,255
Son üye
skyyyyy
Geri