Neler Yeni

laptopum ile hangi sistem takas etmeliyim

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar hp victus laptopum var 3050ti lı sıfırda 27-28 ikinci elde 20-21 k civarı fiyatı var masaüstüne geçmek istiyorum hangi sistemle takas etmeliyim yada satınca performansı tatmin etmesi için hangi özelliklerde pc çekmeliyim

Kaano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kaan
arkadaşlar hp victus laptopum var 3050ti lı sıfırda 27-28 ikinci elde 20-21 k civarı fiyatı var masaüstüne geçmek istiyorum hangi sistemle takas etmeliyim yada satınca performansı tatmin etmesi için hangi özelliklerde pc çekmeliyim
Kankam masaüstü alacaksan para biriktirmen lazım şuan sadece kasa 20-25k.
buna bir bakmanı öneririm çok güzel sistem 20kya ama sadece kasa. Bunun için daha klavye, mouse, kulaklık, monitör de alman lazım bunları göz önünde bulunur.
EKRAN KARTINI RTX 3060 YAPMAYI UNUTMA :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistem sana yeterli olur işini görür. Görünüşte parçalar laptopla aynı gibi ama laptoplardaki rtx 4050 bile gtx 1660ti ve 1660 super arası performans veriyor yani bu gayet işini görür.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam masaüstü alacaksan para biriktirmen lazım şuan sadece kasa 20-25k.
buna bir bakmanı öneririm çok güzel sistem 20kya ama sadece kasa. Bunun için daha klavye, mouse, kulaklık, monitör de alman lazım bunları göz önünde bulunur.
EKRAN KARTINI RTX 3060 YAPMAYI UNUTMA :)

Bu sistem sana yeterli olur işini görür. Görünüşte parçalar laptopla aynı gibi ama laptoplardaki rtx 4050 bile gtx 1660ti ve 1660 super arası performans veriyor yani bu gayet işini görür.
klavye mouse kulaklığım var reis bi tek monitör çekicem ekstra şu laptopu bi satim hayırlısıyla

Kaano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kaan
klavye mouse kulaklığım var reis bi tek monitör çekicem ekstra şu laptopu bi satim hayırlısıyla
Tamam nasıl istersen. Ayrıca seçimden önce almaya çalış çünkü malum fiyatlar artacak.
Bide monitörü 144 veya 165hz al dahada yüksek alabilirsin bu bilgisayar çoğ oyunda 165 fps altına düşmez. Alacağın monitörün 1ms veya 0.5, 0.2ms olmasına dikkat et.
İyi günlerde kullanırsın umarım :).
(İnventus güvenilir bende şuan kullandığım bilgisayarı oradan satın almıştım için rahat olsun)

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Tamam nasıl istersen. Ayrıca seçimden önce almaya çalış çünkü malum fiyatlar artacak.
Bide monitörü 144 veya 165hz al dahada yüksek alabilirsin bu bilgisayar çoğ oyunda 165 fps altına düşmez. Alacağın monitörün 1ms veya 0.5, 0.2ms olmasına dikkat et.
İyi günlerde kullanırsın umarım :).
(İnventus güvenilir bende şuan kullandığım bilgisayarı oradan satın almıştım için rahat olsun)
Eyvallah hocam verdiğin güzel bilgiler için

Teşekkür ederim 🙏

Kaano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kaan

Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ne demek.

Teşekkür ederim 🙏

Reis böyle birşeyde var bi bak istersen

Tebilon güvenilir sanırım. Tuna tavus ordan kendine pc toplamıştı.
videosu bu inceleyebilirsniz

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Laptop satıldığında listemde olucak kesinlikle fiyat iyi seviyede aslinda 2 hafta once pc hocası oda DA gibi candır bi sistem paylaşmıştı 17.990 tl ye ryzen 5 5500 ve 4060 lı en f/p sistemdi ama o ara satmayı düşünmüyodum laptopu insallah sattimtan sonra Abdullah reis bi f/p sistem çakar bize de onu alırız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,705
Üyeler
167,702
Son üye
kbyl
Top Bottom