Öneri Laptopum Ne Kadar Eder ?

Reaksiyon skoru
65

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    32.3 KB · Hit: 22
Arkadaşlar internetten laptop fiyatlarına bakıyorum da benzer özelliklerde sallıyorum 16 gb ram, 512gb m2 ssd ekran kartı olmayan i3 lü bilgisayarlar 12 13 den başlıyor. Bu bilgisayarın giriş çıkış çeşitliliği olsun, upgrade çeşitliliği olsun hiçbirinde yok. Ekran ıps 144 hz falan. Çok düşük fiyat vermediğinize eminsiniz dimi ?

Arkadaşlar internetten laptop fiyatlarına bakıyorum da benzer özelliklerde sallıyorum 16 gb ram, 512gb m2 ssd ekran kartı olmayan i3 lü bilgisayarlar 12 13 den başlıyor. Bu bilgisayarın giriş çıkış çeşitliliği olsun, upgrade çeşitliliği olsun hiçbirinde yok. Ekran ıps 144 hz falan. Çok düşük fiyat vermediğinize eminsiniz dimi ?
Sıfırı 12-13 bin zaten o cihazların, 2. El Max 5-6k eder dediğin cihazlar

Sıfırı 12-13 bin zaten o cihazların, 2. El Max 5-6k eder dediğin cihazlar
Yok yani ben o cihazların 2. el fiyatıyla ilgilenmiyorum zaten kendi cihazımla karşılaştırayım dedim hani en kötü 16 gb ramli 512 gb ssd li bilgisayarı fiyat belirlemek için de bunun yanında çok sönük kalıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temizligine gore 10 13 arasi
Teşekkür ederim

Dostum bu 10-13 yazanlar bilgisayardan anlamayan kisim. Sen o cihaz ancak 11 e koyar 9-10 a satarsin ben sana diyeyim.

Fiyat önerileri içine sinmiyorsa 2-3k üstünü yaz at ilana, piyasayı yokla aklına yatan fiyat olursa ver geç illa 10 yazıp ilana atmana gerek yok ki bu cihaz 12-13 rahat etmesi lazım, masaüstü benzerleri o fiyatta zaten.

Fiyat önerileri içine sinmiyorsa 2-3k üstünü yaz at ilana, piyasayı yokla aklına yatan fiyat olursa ver geç illa 10 yazıp ilana atmana gerek yok ki bu cihaz 12-13 rahat etmesi lazım, masaüstü benzerleri o fiyatta zaten.
Aldığım en mantıklı yorumdu bu konu üzerinde teşekkür ederim.

10K ya nerde satılıyor ilan linki atın alalım

durumu iyiyse 16k ya satarsın

17-18 civarına koy hatta

10K ya nerde satılıyor ilan linki atın alalım

durumu iyiyse 16k ya satarsın

17-18 civarına koy hatta
Vallahi öyle diyenlere ben de bu şekilde cevap vermek istedim de kendim araştırıp bakayım dedim bulamadım inanın ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,779
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri