Allmuted
80+ Bronze
Nereden aldınızben de 40 TL ye the last of us-spiderman remastered ve tourist bus simulatör aldım
Nereden aldınızben de 40 TL ye the last of us-spiderman remastered ve tourist bus simulatör aldım
Nereden aldınız
Hocam bu şekilde hesap satanlara güvenemiyorum, o yüzden sordum dmden atma şansınız var mı?Hocam reklam yapmak yasak. Ama küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz zaten.
TabiiHocam bu şekilde hesap satanlara güvenemiyorum, o yüzden sordum dmden atma şansınız var mı?
Hocam güvenilir satıcılardan aldığınız sürece sorun yok. 40TL'ye sadece TLOU part 1 steam hesabı satan güvenilir tonla satıcı varHocam bu şekilde hesap satanlara güvenemiyorum, o yüzden sordum dmden atma şansınız var mı?
özele bakınız yazılmıyor size siz yazınNereden aldınız
Arkadaş attı hocam sağolunözele bakınız yazılmıyor size siz yazın
hemde 2 tane.Kanka sana kotu bir haberim var.
Oyunu alamayacak kadar fakir olduğum icjn mutlu oldum ilk defa. RE4 den sonra ilaç gibi geldi.hemde 2 tane.
Medium ayarlarda 60 fps sınırını bi aşarsın bi düşersın kanka. Dlss kullanırsan bilemem.Rtx 3060 lı notebook la oynayan varmı hiç, hangi ayarlarda kaç fps
bende zamanında 20 TL'ye aldığım csdeyim. Artık oyunlara para vermiyorum içim acıyor.Oyunu alamayacak kadar fakir olduğum icjn mutlu oldum ilk defa. RE4 den sonra ilaç gibi geldi.