Neler Yeni

Öneri League of legends hangi karakteri mainlemeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
Arkadaşlar lol oynuyorum fakat bir türlü mainime karar veremedim yardımcı olurmusunuz karakter mid üst alt jungle olabilir destek olmasın Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim

AdrCelal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Celal Aslan
oynarken en çok zevk aldığın şampiyonu mainlemesin dostum milletin fikrinin önemi yok sen oynayıp sen zevk alıcaksın bana soracak olursan tek bi şampiyon oynamanı önermem ne kadar geniş şampiyon havuzun olursa o kadar başarılı olursun

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
master l belli bi noktaya kadar çıkarsın tr sunucusundaysan

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Arkadaşlar lol oynuyorum fakat bir türlü mainime karar veremedim yardımcı olurmusunuz karakter mid üst alt jungle olabilir destek olmasın Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim
Eğlencesine oynuyorsan mid top ciddi oynamak istiyorsan ADC sup veya Jung ama Jung biraz zordur sup iyidir

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Eren Akgül
Meta karakterlerini öneririm pek takip etmiyorum ama genelde İrelia samira gibi mobilitesi yüksek karakterleri tercih edin.
Ek olarak bir karakteri mainlemeyin her karakteri oynayın illaki biri banlanacak çünkü
Küçük bir not oyunu bırakın yada tr de oynamayın :D

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
hocam bir mainin olması seni plat elmasa çıkartır max ama daha yüksek ranklara çıkmak istiyorsan meta yı takip edeceksin ve ct pick veya karşındaki ile kafa kafaya birşeyler alman gerekiyor oyun bilgisini söylemiyorum bile eğlencesine oynuyorsan bile farklılık herzaman iyidir

sisou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sinan Güney
Yol yakınken bırak ya da destek oyna. Akıl ve ruh sağlığınla ilgili ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin :kappa:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bencede en iyisi sevdiğin heroyu mainlemen olucaktır ben kayn seviyodum 200k kayn yaptım şimdi kaynı bıraktım katarinaya döndüm 1820rp biriktirdim amazondan savaş kraliçesi kata aldım 5elde en az 20killim oluyor hep en sevdiğin heroyu bulup oynarsan hertürlü bi ivme yakalarsın diye düşnüüyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
VLADİMİR OYNA! Hem basit hem güçlü. Hele low eloda kimse ağır yara almıyor şlakk ölümsüz olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,564
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom