Neler Yeni

Rehber Linux'ta League of Legends ve Legends of Runeterra Nasıl Oynanır?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Ekler

• Ekran görüntüsü_2022-10-19_19-50-17.png
    Ekran görüntüsü_2022-10-19_19-50-17.png
    43.6 KB · Hit: 47

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sonda hata verdi galiba
Bu stabil bir sürüm değildir falan diyor. Zaten normalde Linux için çıkmamış bir şeyde stabilite aranmaz.
En azından bende stabil orası ayrı. LoL inmiş mi bak bakim?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bu stabil bir sürüm değildir falan diyor. Zaten normalde Linux için çıkmamış bir şeyde stabilite aranmaz.
En azından bende stabil orası ayrı. LoL inmiş mi bak bakim?
lol indi zaten ama tekrar tekrar deniyorum açılmıyor pardusu siliyorum hocam ben boşta bile 1gb kullanıyor firefox bile yavaş açılıyor mint ve manjaroya göre

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
lol indi zaten ama tekrar tekrar deniyorum açılmıyor pardusu siliyorum hocam ben boşta bile 1gb kullanıyor firefox bile yavaş açılıyor mint ve manjaroya göre
Tamamdır. Pardus'u önermemin sebebi bende sorun çıkartmamasıydı. Belki sende de çıkartmaz dedim. Pop deneyelim.
Zaten hepsi bizden.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tamamdır. Pardus'u önermemin sebebi bende sorun çıkartmamasıydı. Belki sende de çıkartmaz dedim. Pop deneyelim.
Zaten hepsi bizden.
Pop iyi ya mağazasında direkt lutris var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Pop iyi ya mağazasında direkt lutris var
Pop'a karşı ayrı bir sevgim var. Çünkü bana hiç sorun çıkartmamıştı zamanında. Misler gibi de kullanıyordum. Baya bir kullandım ana sistemim olarak. Ama Pop kurdum, Zorin kurdum, Mint kurdum, Ubuntu kurdum, Manjaro kurdum, Endeavour kurdum, gittim saf Arch kurdum ama hep en sonunda Pardus'a geri döndüm. Bilmiyorum ya . Seviyorum ben galiba Pardus'u.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Pop'a karşı ayrı bir sevgim var. Çünkü bana hiç sorun çıkartmamıştı zamanında. Misler gibi de kullanıyordum. Baya bir kullandım ana sistemim olarak. Ama Pop kurdum, Zorin kurdum, Mint kurdum, Ubuntu kurdum, Manjaro kurdum, Endeavour kurdum, gittim saf Arch kurdum ama hep en sonunda Pardus'a geri döndüm. Bilmiyorum ya . Seviyorum ben galiba Pardus'u.
Kanka POP ta tek sorun kurulurken sürekli yanıt vermiyor diyor ama kuruyosun yani

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kanka POP ta tek sorun kurulurken sürekli yanıt vermiyor diyor ama kuruyosun yani
He biliyom. Yoksa adamlar Cosmic adında DE Gnome forku bile yaptılar. Hatta şu habere bile bakabilirsin. Pop öylesine bir Linux değil. Arkasında sağlam bir ekip var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,234
Üyeler
165,147
Son üye
tugratunc
Top Bottom