Neler Yeni

Rehber Linux'ta League of Legends ve Legends of Runeterra Nasıl Oynanır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
pardusu yükledim ama lole girmiyor direk kullanıcı adımı şifremi yazıyorum sonra client kapanıyor lol yazısı geliyor ama sonra hiç bişi olmuyor
amd driverlarını da kendisi sitesinden yine yükleyemiyorum
Nasıl kurduğunu anlatabilir misin?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
daha önce kurduğum gibi yani sizin rehberinizden bakarak
Şöyle şimdi RIOT Games yazısı geliyor sonra kare Installing yazısı geliyor ya. Ondan sonra 210 MB lık bir dosya iniyor. Ondan sonra büyük client açılıyor ve indirme yapıyor ya. O aşamada şifre bilgilerini giriyor musun?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Şöyle şimdi RIOT Games yazısı geliyor sonra kare Installing yazısı geliyor ya. Ondan sonra 210 MB lık bir dosya iniyor. Ondan sonra büyük client açılıyor ve indirme yapıyor ya. O aşamada şifre bilgilerini giriyor musun?
hayır

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şimdi iki şey isteyeceğim.

İlki komple Linux'u Lutris içinden kaldır. Bu dediğin hataya yabancı değilim ben de yaşadım. LoL ilk seferde başarıyla kurulmuyor.
Denemek zorundasın hep. Şimdi bütün dosyaları lutris içinden sil. Sonra tekrar yüklemeyi dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Uğur Bir de Pardus hakkında uygulamasını çalıştırır mısın? Sistem hakkında XFCE hakkında gibi isimleri de olabilir. Orada GPU yazan yerde ekran kartının ismi geçiyor mu bi bak.

Son düzenleme:

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Şimdi iki şey isteyeceğim.

İlki komple Linux'u Lutris içinden kaldır. Bu dediğin hataya yabancı değilim ben de yaşadım. LoL ilk seferde başarıyla kurulmuyor.
Denemek zorundasın hep. Şimdi bütün dosyaları lutris içinden sil. Sonra tekrar yüklemeyi dene.

@Uğur Bir de Pardus hakkında uygulamasını çalıştırır mısın? Sistem hakkında XFCE hakkında gibi isimleri de olabilir. Orada GPU yazan yerde ekran kartının ismi geçiyor mu bi bak.
deniyorum şimdi lutrisi silicem tekrar kurucam

Ekler

• Ekran görüntüsü_2022-10-19_19-24-07.png
    Ekran görüntüsü_2022-10-19_19-24-07.png
    45.2 KB · Hit: 51

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
deniyorum şimdi lutrisi silicem tekrar kurucam
Lutrisi silmene gerek yok. LoLü silsen yeterli.

@Uğur Şu iki komutu da çalıştırır mısın?

Kod:
sudo apt install firmware-linux firmware-linux-nonfree libdrm-amdgpu1 xserver-xorg-video-amdgpu libgl1-mesa-dri:i386

sudo apt install mesa-vulkan-drivers libvulkan1 vulkan-tools vulkan-utils vulkan-validationlayers mesa-vulkan-drivers:i386

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Lutrisi silmene gerek yok. LoLü silsen yeterli.

@Uğur Şu iki komutu da çalıştırır mısın?

Kod:
sudo apt install firmware-linux firmware-linux-nonfree libdrm-amdgpu1 xserver-xorg-video-amdgpu libgl1-mesa-dri:i386

sudo apt install mesa-vulkan-drivers libvulkan1 vulkan-tools vulkan-utils vulkan-validationlayers mesa-vulkan-drivers:i386
lolü sildim lutrisi sildim tekrar yükledim bu kodlarıda yazdım ama yok hesaba giriş yapıyorum client kapanıyor sonra lol yazısı geliyor sonra hiçbişi yok
yani diğer dağıtımlarda oyun açılıyordu 0 fps alıyordum bunda hiç yani silicem pardusu zoris os veya pop os denicem bide

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yani diğer dağıtımlarda oyun açılıyordu 0 fps alıyordum bunda hiç yani silicem pardusu zoris os veya pop os denicem bide
Son olarak şu kodları da dener misin?

sudo apt update
sudo apt install snapd
sudo snap install core
sudo snap install leagueoflegends --edge

Top Bottom