Neler Yeni

Rehber Linux'ta League of Legends ve Legends of Runeterra Nasıl Oynanır?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Technopatda da 1-2 kişi yardım etti ama çözemedik sorunu amd driver yükleyin dediler ama driver yüklenmiyordu
Bilgisayara tekrar format atmanı istesem yapar mısın? İşe yarayabilir. 5-10 dk nı alır.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bilgisayara tekrar format atmanı istesem yapar mısın? İşe yarayabilir. 5-10 dk nı alır.
Şuan yeni kalktım hocam ilerleyen saatlerde manjaro xfce veya zoris os lite kurabilirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şuan yeni kalktım hocam ilerleyen saatlerde manjaro xfce veya zoris os lite kurabilirim
Her ihtimale karşı öncelikle Ventoy bir disk oluştur.
1 tane Pop!_OS, 1 tane Pardus kur. Ana sistem Pardus olacak. Pardus'un açılmama ihtimaline karşı USB'de Pop'da bulunduralım.
Pardus 19.5 XFCE
Neden Pardus?
Kontrol ettiğimde ekran kartının sürücü desteği kesilmiş. Ve yeni nesil Linux kernelleri ekran kartını bu yüzden tanıyamıyor. Ama eski bir kernel kullanırsan sorunun çözülebilir.
Pardus'un bu sürümü eski bir kernel kullanıyor. 4.19'u kullanıyor. 4.19'da seninki gibi GPU'ları tanıyabilir. Pardus normalde 21.3 sürümünde ama sen 19.5'i kur. Linki yukarıya bıraktım sarı fontla.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Her ihtimale karşı öncelikle Ventoy bir disk oluştur.
1 tane Pop!_OS, 1 tane Pardus kur. Ana sistem Pardus olacak. Pardus'un açılmama ihtimaline karşı USB'de Pop'da bulunduralım.
Pardus 19.5 XFCE
Neden Pardus?
Kontrol ettiğimde ekran kartının sürücü desteği kesilmiş. Ve yeni nesil Linux kernelleri ekran kartını bu yüzden tanıyamıyor. Ama eski bir kernel kullanırsan sorunun çözülebilir.
Pardus'un bu sürümü eski bir kernel kullanıyor. 4.19'u kullanıyor. 4.19'da seninki gibi GPU'ları tanıyabilir. Pardus normalde 21.3 sürümünde ama sen 19.5'i kur. Linki yukarıya bıraktım sarı fontla.
başka eski kernel kullanan dağıtım var mı peki ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
başka eski kernel kullanan dağıtım var mı peki ?
Benim bildiğim yok. Pardus'un bu sürümü benim bilgisayarımda çalışmıyordu. Çünkü benimki çok yeni olmasa da eski olmayan bir nvidia kartıydı. Ama senin kartın eski. Kağıt üstünde bu sürümle çalışması gerek.
Hem pardus da kötü bir dağıtım değil. Ben ana makinemde şu an onu kullanıyorum. Pardus Debian demek. Debian da bildiğimiz gibi stabil bir dağıtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Uğur Hatta şu an ben de senin için VR Box'ta deneyeceğim.
1666174600309.png

@Uğur Pardus'u indirdin mi?

Son düzenleme:

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Benim bildiğim yok. Pardus'un bu sürümü benim bilgisayarımda çalışmıyordu. Çünkü benimki çok yeni olmasa da eski olmayan bir nvidia kartıydı. Ama senin kartın eski. Kağıt üstünde bu sürümle çalışması gerek.
Hem pardus da kötü bir dağıtım değil. Ben ana makinemde şu an onu kullanıyorum. Pardus Debian demek. Debian da bildiğimiz gibi stabil bir dağıtım.

@Uğur Hatta şu an ben de senin için VR Box'ta deneyeceğim.
Alıntıyı görüntüle

@Uğur Pardus'u indirdin mi?
indirdim ikisinide usb ye atıyorum zaten ventoy olarak kuruyordum ama biraz yavaş atıyor usb ye

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
daha önemli bi işim çıktı onla uğraşıyordum
pardusu yükledim ama lole girmiyor direk kullanıcı adımı şifremi yazıyorum sonra client kapanıyor lol yazısı geliyor ama sonra hiç bişi olmuyor
amd driverlarını da kendisi sitesinden yine yükleyemiyorum

pardusu yükledim ama lole girmiyor direk kullanıcı adımı şifremi yazıyorum sonra client kapanıyor lol yazısı geliyor ama sonra hiç bişi olmuyor
bide pardus boşta iken 1gb ram kullanıyor mint veya manjaro 600-700mb dı ve 300 mb bile olsa benim için önemli ram zaten az

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence Win7 kur direk geç rahat çalışır lolüde oynarsın

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bence Win7 kur direk geç rahat çalışır lolüde oynarsın
linux kurmak istememin nedeni hem hızlı, açtığım uygulama tak diye açılıyor bide tarayıcıda videoları 1080p izleyebilmek windowsda 720 izleyebiliyorum yoksa takılıyor videolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,283
Üyeler
165,158
Son üye
sahinbekircan3