krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
arkadaşlar elimde a101 in klavyesi olan piranha var ve LED ben bunu yıkayabilimiyim su ile
Son düzenleme:
klavyen bi kere rgb değil led rgb 16.8 milyon rengi bir tuşta yakmasına denirarkadaşlar elimde a101 in klavyesi olan piranha var ve RGB ben bunu nasıl temizliye bilirim internette görmüştüm yıkıyorlardı tışları falan çıkartıp fakat RGB olduğu için bozulmasından korkuyorum ne yapmalıyım ?
Piranha 2345 Usb Kablolu 7 Renk Led Işıklı Gaming Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Piranha 2345 Usb Kablolu 7 Renk Led Işıklı Gaming Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
ayrıca ıslak mendil ile silsen bir sıkıntı olmazklavyen bi kere RGB değil LED RGB 16.8 milyon rengi bir tuşta yakmasına denir
Tuşlarini cıkar sil geri tak bu arada klavye rgb değil.arkadaşlar elimde a101 in klavyesi olan piranha var ve RGB ben bunu nasıl temizliye bilirim internette görmüştüm yıkıyorlardı tışları falan çıkartıp fakat RGB olduğu için bozulmasından korkuyorum ne yapmalıyım ?
Piranha 2345 Usb Kablolu 7 Renk Led Işıklı Gaming Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Piranha 2345 Usb Kablolu 7 Renk Led Işıklı Gaming Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Dostum adam sana RGB olup olmadığını sormamış.Tuşlarini cıkar sil geri tak bu arada klavye RGB değil.
adam düzenlemiş konuyu ilk yazdığında rgb diyordu klavyeyeYıkasam derken, biraz daha açık konuşur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum adam sana RGB olup olmadığını sormamış.