Lenovo IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

Kendime güzel bir oyuncu laptopu almak istiyorum, lenovonun ısınma sorununun diğerlerine göre daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sizce alınır mı attığım linkteki bilgisayar?
O modelin şarj düşme sorunu var hocam servisinde yeni adaptör vereceğini bilemiyorum maalesef. Bütçeniz nedir?

Kendime güzel bir oyuncu laptopu almak istiyorum, lenovonun ısınma sorununun diğerlerine göre daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sizce alınır mı attığım linkteki bilgisayar?
Hocam Rtx 3050'li modeli var şarj düşmesi, bataryanın çabuk bitmesi ve hoparlörü dışında bir sıkıntım yok. Genel anlamda sıcaklık vs memnunum.

Hocam Rtx 3050'li modeli var şarj düşmesi, bataryanın çabuk bitmesi ve hoparlörü dışında bir sıkıntım yok. Genel anlamda sıcaklık vs memnunum.
Servise verip adaptör değiştirebilirsiniz hocam yapanlar var. Garanti veremiyorum maalesef ne yapacakları belli olmuyor :).

O modelin şarj düşme sorunu var hocam servisinde yeni adaptör vereceğini bilemiyorum maalesef. Bütçeniz nedir?
Hocam servisle konuşsam daha yüksek watt değerine sahip adaptör verirler mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Servise verip adaptör değiştirebilirsiniz hocam yapanlar var. Garanti veremiyorum maalesef ne yapacakları belli olmuyor :).
Yarın bi şansımı deniyim belki alırım 😀

15-16 bin civarı.
Bu fiyatlarda pek bir seçenek yok hocam ama bütçeyi artırabilrseniz şöyle bir şey var. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-freedos-gaming-laptop-fiyati,1942411019.html Ram takviyesi lazım tabi.

Hocam servisle konuşsam daha yüksek watt değerine sahip adaptör verirler mi?

Yarın bi şansımı deniyim belki alırım 😀
170W adaptör verdiklerini biliyorum hocam.

Evet öyle oldu biraz hocam burası biraz boş kalmış. Yardımcı olalım dedik :).
Ben bu laptop işinde hala çok kararsız kaldım ya monstera güvenesim gelmiyor sana güvenesim geliyor, omen 16 ve Acer nitro 5 serilerine gidiyorum arada bir tek sefer de garanti mi olsa acaba diye

Ben bu laptop işinde hala çok kararsız kaldım ya monstera güvenesim gelmiyor sana güvenesim geliyor, omen 16 ve Acer nitro 5 serilerine gidiyorum arada bir tek sefer de garanti mi olsa acaba diye
Monster'ı 15 gün içinde iade edebilirsin, nedeni sorulmadan iade kabul ediyorlar. Omen cihazlar Max-Q kaldıkları için önermiyorum sana. Eğer Max-P cihazları olsa bu bütçede tabikide önerelim sana. Asus TUF'a baktın mı?

Peki oyun performansına etki eder mi?
Cihaz Throotle yapıyorsa olabilir hocam, 170W adaptörle en azından şarjınız düşmez.

Bu fiyatlarda pek bir seçenek yok hocam ama bütçeyi artırabilrseniz şöyle bir şey var. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-freedos-gaming-laptop-fiyati,1942411019.html Ram takviyesi lazım tabi.

Bunun şarjı, ısınma sorunu vesaire nasıldır acaba bir bilginiz var mı? Alırken sıkıntısız bir şey almak istiyorum.

Veya lenovonun sorunlu olmayan modelleri varsa önerebilirseniz o da çok iyi olur benim için.

Geri