LENOVO Ideapad Gaming 3 Alıyım mı?

TheSogut

80+
Reaksiyon skoru
0
Hocam bütçeniz nedir?

https://www.itopya.com/lenovo-ideap...060-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-165hz-_u18135 buna bakın hocam fiyatı düşünce.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maks 15k hocam 1 kuruş geçemem :SADAS
Alınabilir hocam. Hocam bu bütçede bazen omen falan tavsiye edenler var. Ama Ben msiciyim hocam 😂 Omenden momenden nefret ederim. Servisinde kazık yedim saolsunlar😂Msiciyim ben Msi alpha kullanıyorum. Gayet de memnunum. Sorularınız olursa konuşma kısmına beklerim.

https://www.itopya.com/lenovo-ideap...060-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-165hz-_u18135 buna bakın hocam fiyatı düşünce.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınabilir hocam. Hocam bu bütçede bazen omen falan tavsiye edenler var. Ama Ben msiciyim hocam 😂 Omenden momenden nefret ederim. Servisinde kazık yedim saolsunlar😂Msiciyim ben Msi alpha kullanıyorum. Gayet de memnunum. Sorularınız olursa konuşma kısmına beklerim.
Hocam iyi güzel laptop eyvallahta fiyatı düşer mi ki? Düştü diyelim 4k düşer mi?

Belli olmaz hocam.
Hocam ben şuan kullandığım pc de minecraft 1.13 de 10 fps bile alamıyorum. Bilgisayar mühendisliği için kullanıcam hem, hem de oyun için amacım en yüksek grafiklerde değil f/p olarak nasıl sizce ona göre alıcam da

Hocam ben şuan kullandığım pc de minecraft 1.13 de 10 fps bile alamıyorum. Bilgisayar mühendisliği için kullanıcam hem, hem de oyun için amacım en yüksek grafiklerde değil f/p olarak nasıl sizce ona göre alıcam da
19500 TL'ye 3060 zor bulunur hocam. Dediğim gibi ben msi alpha kullanıyorum pek bilmem ama önerenler var.

19500 de bizde zor bulunur hocam ya sorun o yoksa kaçırmam :(

3060'lı versiyonunu çoğu arkadaşım aldı ve memnun olmadıkları tek şey soğutma onda da soğutucu alarak çözdüler.
3050 versiyonu da aynı ancak 3050 güzel bir kart değil daha iyi öneriler geleceğini düşünüyorum.

19500 de bizde zor bulunur hocam ya sorun o yoksa kaçırmam :(
Düşebilir hocam. Pusuda bekleyin. İsterseniz konu açarak öneri isteyebilirsiniz farklı markalara bakmak isterseniz.

Geri