Yardım Lenovo IdeaPad gaming 3 vantage programı

skadi

80+
Reaksiyon skoru
26
Herkese iyi forumlar Lenovo IdeaPad gaming modellerinde mux switch yok ancak lenovo vantage programı ile bunu çözebilir miyiz ?

çözülürse anca harici monitör ile çözülür

Benim laptop masaüstünde işlemci gpusu kullanıyor oyunda da ekran kartını mux dediğiniz olay ne

Benim laptop masaüstünde işlemci gpusu kullanıyor oyunda da ekran kartını mux dediğiniz olay ne
Basitçe o iki GPU arasında geçiş yapmanı sağlayan donanım diyebilirim. İyi değilse laptop ekranını kullanırken harici GPU tam potansiyelini kullanamaz darboğaz yer.

Basitçe o iki GPU arasında geçiş yapmanı sağlayan donanım diyebilirim. İyi değilse laptop ekranını kullanırken harici GPU tam potansiyelini kullanamaz darboğaz yer.
Oyunlarda %99-100 arası ekran kartı kullanımı oluyor sürekli bence tamamını kullanıyor ekran kartı m

Oyunlarda %99-100 arası ekran kartı kullanımı oluyor sürekli bence tamamını kullanıyor ekran kartı m
Onu öyle anlayamazsın. Bilgisayarı harici monitöre bağla ve aynı ayarlarla aynı oyunda aldığın FPS ye bak. Neredeyse her laptopta 60FPS aldığın oyunda +5FPS civarı artış olur o normal ama sorunlu modellerde neredeyse 20-30FPS fark olabiliyor…

Ama sende bu sorun yoktur büyük ihtimalle.

Tam potansiyelden farklı olarak . Senin laptopun ekranı işlemcinin ekran kartina bağlı sen oyun oynadığın zaman görüntü önce islemciden nvida ya gidiyor sonra işlemciye geri geliyor sonra monitöre gidiyor eğer mux olsaydi direkt nvidia dan monitöre gidecekti bu aradaki olayların süresi senin ekran kartının gücünü kullanmayı onluyor hikaye oyunlarında o kadar önemli değil mux
Ama e spor oyunlarinda %20 fps arttiriyor o da gerek yok çoğu kişi için mesela cs go dan zaten 180 aliyosundur %20 fazla olsa nolur çoğu kişinin monitörü 60 144 165 hz

BF5 oynarken işlemcim %65 ekran kartım %60 larda oluyor normalde bakıyorum oyun testlerine çoğu iyi pc de ekran kartı %99-100 arası kullanımdayken işlemci %55-60 kullanımda oluyor. Bir sorun var ama çözemedim.

BF5 oynarken işlemcim %65 ekran kartım %60 larda oluyor normalde bakıyorum oyun testlerine çoğu iyi pc de ekran kartı %99-100 arası kullanımdayken işlemci %55-60 kullanımda oluyor. Bir sorun var ama çözemedim.
BF5 bende de öyle. Niye bilmiyorum.

Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bu programı kullanarak işlemci gpusunu kapatabiliyor muyuz yoksa böyle bir şey sadece legion serilerinde mi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,621
Üyeler
203,914
Son üye
Recep3759
Geri