Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
2. el mi bahsediyorsunuz yoksa teşhir mi?Philips 27M2N5500 Hocam bu monitörü 5500 TL 1-3 ölü pixel olarak aldım sizce doğru karar verdim mi.
2. el mi bahsediyorsunuz yoksa teşhir mi?Philips 27M2N5500 Hocam bu monitörü 5500 TL 1-3 ölü pixel olarak aldım sizce doğru karar verdim mi.
Sıfır ölü pixel olarak satış ölü pixelden geri gönderilmiş ürün ama sıfır faturalı2. el mi bahsediyorsunuz yoksa teşhir mi?
Başka bir problem yoksa sızma gibi kötü gri ekran bütünlüğü vs. ve ölü pikseller rahatsız edici değilse çok iyi.Sıfır ölü pixel olarak satış ölü pixelden geri gönderilmiş ürün ama sıfır faturalı
Teşekkürler kardo diye güncelledim.Başka bir problem yoksa sızma gibi kötü gri ekran bütünlüğü vs. ve ölü pikseller rahatsız edici değilse çok iyi.
Güvenmeyin. Gelince siz de kontrol edin.Aldığım yeri aradım durumu belirttim adam bana en iyisini seçip yollayacak bence de doğru bir yatırım oldu piyasaya göre yarı yarıya vakit ayırdığın için teşekkürler bro
Edicem zatenGüvenmeyin. Gelince siz de kontrol edin.
Asla buradan almayın. Bu model için iyi satıcı şart! Rahatsız edici derecede sorunlarla karşılaştığınızda muhattap bulamazsanız üzülürsünüz.
şu pazar yerlerini kullanmayı bir öğrenmediniz...