Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion 2K 180hz 0.5ms Gaming Monitör 6.379 tl

elemin

80+ Bronze
Ölü pikselli gelme ihtimali yüksek monitörlerden biri alırken iade süreciyle uğraşabilirim derseniz alınabilir.Ya da şanslıysanız sorun yaşamazsınız.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ölü pikselli gelme ihtimali yüksek monitörlerden biri alırken iade süreciyle uğraşabilirim derseniz alınabilir.Ya da şanslıysanız sorun yaşamazsınız.

Arkadaşın biri iki tane alın, ölü piksel çıkanı iade edersiniz diye parlak bir fikir atmıştı ortaya. :)

herkesin visası yok varmış gibi başlık atmayın. bir de çıktığından beri bu fiyatta monitör konu açmış olmak için de konu açmayın
Visa kampanyasından önce en fazla 6499 liraya satıldı. Paylaşılmaya değer bir indirim neden bu kadar tepki verdiniz?

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
burak
Visa kampanyasından önce en fazla 6499 liraya satıldı. Paylaşılmaya değer bir indirim neden bu kadar tepki verdiniz?
aşağıdaki benzer konulara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi ayrıca başlığa direkt 6379 yazmak yanıltıcı oluyor çünkü 6379 tl değil

Musty?

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Mustafa TURNA
Ölü piksel şampiyonu

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
son anda aldım fıyat yukseldı gene ahaha sagol
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcı hepsıburada ıade konusunda sorun yasamazsınız ben gecen 43 ınc m7 monıtor aldım 6 gun kullanıp ıade ettım sıkıntısız aldılar daha oncesınde gene lenovo ıade ettım yıne aldılar sorun olmaz hb satıcılı urunlerde

Marisquex

80+
2. sayfada konusu vardı görmediniz muhtemelen. Geçen hafta almıştım şansıma ölü piksel çıkmadı, ips glow yok denecek kadar az. Bu fiyata bence ihtiyacı olan kaçırmasın muadilleri 8-9k şu an. Eleştirildiği tek yanı ölü pikselli ürün gelme ihtimali başka şikayet görmedim ürünle alakalı.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
herkesin visası yok varmış gibi başlık atmayın. bir de çıktığından beri bu fiyatta monitör konu açmış olmak için de konu açmayın
Bu adam bi yere kotu yorum yaptiysa bilin ki o urun iyidir sadece lvl kasmak icin takiliyo buyuk ihtimal

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
burak
Bu adam bi yere kotu yorum yaptiysa bilin ki o urun iyidir sadece lvl kasmak icin takiliyo buyuk ihtimal
lvl kasmak? beynini nerde bıraktın. ürünle alakalı kötü yorum mu yapmışım ben başlık yanıltıcı diyorum okuduğunu anlamayan adamları buraya doldururlarsa böyle olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,467
Üyeler
165,536
Son üye
efe cr
Top Bottom