Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion R27QE 180HZ 0.5MS Monitör 6.999 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Arda
İyi 2k 27" monitörlerden. Akakçe'de en popüler 3. Monitör.

1000007843.jpg

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Berkay Kahraman
Kullanan var mı? 2K monitör arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
can demir
Ölü piksel kralı monitör strikes back again :D Zaman zaman tekrar atağa kalkıp duruyor bu monitör.

İyi monitör olduğu biliniyor fakat ölü pikselsiz gelme ihtimali Allah'a kalmış. artık kaç kez iade edersiniz ölü pikselsiz denk getirebilmek için tamamen şans meselesi.

Ölü piksel vesaire olmadan geleceğimi bilsem bu fiyata çekilecek ilk monitör derdim de işte ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü piksel kralı monitör strikes back again :D Zaman zaman tekrar atağa kalkıp duruyor bu monitör.

İyi monitör olduğu biliniyor fakat ölü pikselsiz gelme ihtimali Allah'a kalmış. artık kaç kez iade edersiniz ölü pikselsiz denk getirebilmek için tamamen şans meselesi.
Ölü piksel şans işi. Her monitörde, her marka modelde çıkabiliyor.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
atif kekç
Ölü piksel şans işi. Her monitörde, her marka modelde çıkabiliyor.
3 Gun once aldım bugun elime ulaştı, 1 tane ölü pixel var ghosting ve ışık sızması çıkmadı benimkinde ama şans işi başkaları bayq problem yaşamış, ayrıca fiyatı 1 aydır böyle indirim yok

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Ürün zaten uzun süredir bu fiyatlarda ve daha artmış fiyatı sırf bişeyler paylaşayım diye paylaşmayın

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Aydın İgal Gezer

Ölü piksel vesaire olmadan geleceğimi bilsem bu fiyata çekilecek ilk monitör derdim de işte ...
Arkadaş sipariş etti geldi bugün ölü piksel çıkmadı, tabii herkese aynı olacak diye bir şey de yok.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Süleyman Bekar
bunu almaya nıyetlenen varsa beklesın 1 2 gun daha hepsıburada 500tl lık kupon cıkarır belki

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
2 aydır bu fiyatta.

OPatriqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Eymen

Hocam daha dün elime ulaştı ve ne bir ölü piksel nede bir sorun var temiz tabi ki şans işi :)

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Noo Name
Aylardır bu fiyatta hatta daha ucuza satıldığı dönem bile oldu. Sırf konu açmak için boş boş konu açıyorsunuz...

Top Bottom