Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Taraflar tüketici hakem heyeti kararının tebliğinden itibaren 15 gün içinde tüketici hakem heyetinin veya tüketicinin yerleşim yerinin bulunduğu yerdeki tüketici mahkemesine, tüketici mahkemesi bulunmayan yerlerde asliye hukuk mahkemesine karara karşı itiraz edebilir.

Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah valla, onu da beni arayıp kupon tanımlayan elemana sordum da, standart prosedür uygulanır, değişim yada iade gerekiyorsa teknik ekip bakar yönlendirir dedi. Hayırlısı bakalım, kargoya verdiler benim ürünü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam 7 gün sürdü benim işlem, Çağatay bey ile yazıştık, en son aradı bilgi verdi, kupon tanımladılar, satın alırken indirim uyguladı, süreç bu şekilde.
Ben talep açtımda daha dönüş yok ya. Bekliyorum sipariş ederdim bugün.

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet
Bugün dönüş yaptılar ama önceki sayfalarda burada paylaştığım çekincem doğru çıktı, uyuşmazlık tutarı 4299-TL iken karar metnine 1299-TL yazıldığı için HB, THH yi arayıp raporda düzeltme talep etmiş. THH de 2 haftada bir toplanıyormuş düzeltmeler için, anlaşılan birkaç hafta gecikecek. İlk kez böyle bir şeyi de görmüş olduk.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Y K
Bugün dönüş yaptılar ama önceki sayfalarda burada paylaştığım çekincem doğru çıktı, uyuşmazlık tutarı 4299-TL iken karar metnine 1299-TL yazıldığı için HB, THH yi arayıp raporda düzeltme talep etmiş. THH de 2 haftada bir toplanıyormuş düzeltmeler için, anlaşılan birkaç hafta gecikecek. İlk kez böyle bir şeyi de görmüş olduk.

Peşinden git abicim bırakma, ta ki mahkeme yolu açılana kadar, mahkeme ile de hiç uğraşma zaten :)

Bu arada ürün geldi, malzeme kalitesi mükemmel, ölü piksel testi yapmadım ama görünürde sanırım bir şey yok. Renkleri falan 2k bir monitör için gerçekten güzel, ışık hüzmesi falan da görmedim açıkcası, IPS panelden oled kalitesi teknolojisi beklememek gerek sonuçta. 7K'yı hakediyor, benim aldığım rakam 4299 TL' zaten ki siz ona bakmayın.

Soldaki : ROG Strix XG259QNS 24.5" 0.3 ms Full HD Pivot IPS 380 Hz
Sağdaki: Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms

Ekler

• WhatsApp Image 2025-02-06 at 12.26.30.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-06 at 12.26.30.jpeg
    621.5 KB · Hit: 92

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Gökhan
ben daha thh başvurmadım thh başvurup da kabul edilen varsa bana pmden atabilir mi emsal karar olarak eklemek istiyorum başvuruma

MegaWolt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet
Peşinden git abicim bırakma, ta ki mahkeme yolu açılana kadar, mahkeme ile de hiç uğraşma zaten :)

Bu arada ürün geldi, malzeme kalitesi mükemmel, ölü piksel testi yapmadım ama görünürde sanırım bir şey yok. Renkleri falan 2k bir monitör için gerçekten güzel, ışık hüzmesi falan da görmedim açıkcası, IPS panelden oled kalitesi teknolojisi beklememek gerek sonuçta. 7K'yı hakediyor, benim aldığım rakam 4299 TL' zaten ki siz ona bakmayın.

Soldaki : ROG Strix XG259QNS 24.5" 0.3 ms Full HD Pivot IPS 380 Hz
Sağdaki: Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms

Hayırlı olsun. Renkleri daha canlı duruyor, ayar farkı yoksa.
Mahkemelik bir durum yok aslında. THH bugün gündeme almış, raporu düzeltecekler, sonrasında HB kupon tanımlayacak ve ürünü alacağım. Yazım hatası nedeniyle süreç uzadı durduk yere.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Y K
Hayırlı olsun. Renkleri daha canlı duruyor, ayar farkı yoksa.
Mahkemelik bir durum yok aslında. THH bugün gündeme almış, raporu düzeltecekler, sonrasında HB kupon tanımlayacak ve ürünü alacağım. Yazım hatası nedeniyle süreç uzadı durduk yere.

Şimdiden sana da hayırlı olsun, renk ayarı ile alakalı evet, renk gamı soldaki rog daha iyi çıplak gözle bakınca, lenovo daha net 2k olduğu için o da, ama 380 hz ile 180 hz arasındaki farkı net bir şekilde anlıyorsunuz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdullah
Elimde hali hazrıda 165 hz var farkı anlarmıyım ? almaya değer mi ?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Y K

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Ali
Zamanında bu konuyu gördüm ama okumadım 54 sayfa da çok fazla geldi monitör onaylandı mı ?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Y K
Zamanında bu konuyu gördüm ama okumadım 54 sayfa da çok fazla geldi monitör onaylandı mı ?

Önce iptal edildi, sonra ben thh başvurdum dün teslim aldım ürünü, 4299 TL'den satın almış oldum. THH kararı red gelen var, itiraz edenler var. Bu şekilde süreç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,271
Üyeler
167,814
Son üye
mordo104
Top Bottom