Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

hamzaersoy

80+ Bronze
Arkadaşlar 43 sayfa olmuş tek soracağım bu monitör alınır mı? Fiyatı çok uygun evet ama çok kalitesiz midir?
yarı yarıya ihtimalle kusurlu bir ürün gelebiliyor(ölü pixel, rahatsız edici derecede ışık sızması..) Fiyatına göre ise ekranı, paneli, renk ayarları özelliklerine ve verilere göre alınmaya değer kalitede ve hatta daha üst fiyat segmentlerinde de bazı monitörlere rakip olabilecek derecede. Fakat ne hikmetse istatistikler, veriler, özelliklerde yazanın aksine ekranının kötü olduğunu savunanlar da var. arkadaşlar ise osd ayarlarının düzgün yapıldığı takdirde kusursuz bir görüntü olacağını savunuyorlar. inanıp inanmamak size kalmış

Fantastiktürk

80+ Bronze
yarı yarıya ihtimalle kusurlu bir ürün gelebiliyor(ölü pixel, rahatsız edici derecede ışık sızması..) Fiyatına göre ise ekranı, paneli, renk ayarları özelliklerine ve verilere göre alınmaya değer kalitede ve hatta daha üst fiyat segmentlerinde de bazı monitörlere rakip olabilecek derecede. Fakat ne hikmetse istatistikler, veriler, özelliklerde yazanın aksine ekranının kötü olduğunu savunanlar da var. arkadaşlar ise osd ayarlarının düzgün yapıldığı takdirde kusursuz bir görüntü olacağını savunuyorlar. inanıp inanmamak size kalmış
Alan hiç kimsede sorun yokken bu birkaç süper zeka anlamamakta ısrar ediyor.

Şu adamlara savunanlar demek bana hakarettir ya.

Son düzenleme:

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Konuda galiba çok fazla renk tartışmaları dönmüş. Ben renklerden falan pek anlamam çok fazla monitör deneyim etmedim ancak renkler eski monitörüme kıyasla müthişti. 2024 yılına göre nasıldır onu bilmiyorum. Benim monitörle ilgili asıl yaşadığım sorun ölü piksel sorunu, siyah harici renklerde sadece 1 tane ölü piksel görebildim, siyah renkte ise sayamadığım kadar ölü piksel var. Fotoğraflara çıkaramadığım ölü pikseller de var. Resimler aşağıda, resimler sayfada çok yer kaplamasın diye boyutlarıyla oynadım ama kalitelerini etkileyen bir şey mi bilmiyorum forumlarda yeniyim. Eğer etkiliyorsa resimleri ayrıca tam boyutlarında atabilirim.

WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.47_04f10173.jpg
WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.46_d611269f.jpg
WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.46_5ee3737c.jpg
WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.46_77fab191.jpg
WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.46_ffd04a95.jpg
WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.45_d830ab6f-90.jpg

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.45_d830ab6f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-09 saat 00.32.45_d830ab6f.jpg
    1.1 MB · Hit: 73
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Alarsu
Mag 275QF -- 7.399,00TL

Fiyat farkı göz ardı edilebilir derecede az. Depodan kaynaklı bana ürünü ulaştırmakta sorun olduğunu söylediler. İade/İptal edip MSI almak ne kadar mantıklı? QA dışında Mag 275QF ve Legion R27QE'nin hangisi daha iyi bir monitör? @Fantastiktürk

Mag 275QF Fiyat hk Güncelleme: Gözden kaçırdım ya da yeni geldi. 7029,05 TL! ve aynı kampanyadan dolayı R27QE'nin fiyatı da 6.459,05 TL olmuş.

1728457539455.png

Son düzenleme:

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Arif Çelebi
Konuda galiba çok fazla renk tartışmaları dönmüş. Ben renklerden falan pek anlamam çok fazla monitör deneyim etmedim ancak renkler eski monitörüme kıyasla müthişti. 2024 yılına göre nasıldır onu bilmiyorum. Benim monitörle ilgili asıl yaşadığım sorun ölü piksel sorunu, siyah harici renklerde sadece 1 tane ölü piksel görebildim, siyah renkte ise sayamadığım kadar ölü piksel var. Fotoğraflara çıkaramadığım ölü pikseller de var. Resimler aşağıda, resimler sayfada çok yer kaplamasın diye boyutlarıyla oynadım ama kalitelerini etkileyen bir şey mi bilmiyorum forumlarda yeniyim. Eğer etkiliyorsa resimleri ayrıca tam boyutlarında atabilirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bence iade başlatın bu kadar ölü pixcel kabul edilebilir değil yıldız bulutu gibi etrafa saçmışar

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Hocam bence iade başlatın bu kadar ölü pixcel kabul edilebilir değil yıldız bulutu gibi etrafa saçmışar
Aslında pazartesi günü iade edicektim ama elimde resim yoktu. pazartesi akşamı resim çekemediğimden salı günü de elimde resim yoktu ama şimdi resimler hazır biraz sonra iade edicem. @DevilSlayingBeast in attığı monitörü almayı düşünüyorum. Aradaki fiyat gerçekten göz ardı edilebilir. Lenovonun bu modeliyle tekrardan uğraşamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı insanlar başka yerlerde 14 günlük cayma hakkınızı kullanın ölü pikseli konuya dahil etmeyin uğraştırırlar demiş sizce ne yapmalıyım? Eğer ölü pikselleri konuya dahil edersem hepsiburadadan iade ederken ürünümde kusur var seçeneğiyle iade edicem demi

Son düzenleme:

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Arif Çelebi
Aslında pazartesi günü iade edicektim ama elimde resim yoktu. pazartesi akşamı resim çekemediğimden salı günü de elimde resim yoktu ama şimdi resimler hazır biraz sonra iade edicem. @DevilSlayingBeast in attığı monitörü almayı düşünüyorum. Aradaki fiyat gerçekten göz ardı edilebilir. Lenovonun bu modeliyle tekrardan uğraşamam

Bazı insanlar başka yerlerde 14 günlük cayma hakkınızı kullanın ölü pikseli konuya dahil etmeyin uğraştırırlar demiş sizce ne yapmalıyım? Eğer ölü pikselleri konuya dahil edersem hepsiburadadan iade ederken ürünümde kusur var seçeneğiyle iade edicem demi
Hocam o konuda beni Daha önce çok uğraştırdılar bazen servis raporu istenebiliyor iş uzadıkça uzuyor ben genelde memnun kalmadım diye iade ediyorum açıklamaya ölü pixcel çıktı diyorum ama karar sizin

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Turuncu Keskin
Ben de iade ettim. Parlaklık konusunda çok tatmin etmedi, ayarlarını falanda kurcaladım uzun süre. Harici genel olarak malzeme kalitesi, panel kalitesi (parlaklık hariç) güzel.

Son düzenleme:

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
ne abdestsiz ürünmüş ya, önce yanlış fiyatlandırma, sonra ölü piksel sorunları, sonra ışık süzmesi, sonra nit düşük, vay arkadaş :D

wlaughs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Who Laughs
lanetli monitör

SadeceSeyf

80+ Gold
Monitör 6460 TL’ye düşmüş dnnfmdmd

Bu arada monitörü ikinciye aldım şu kadar yorumdan sonra fantastik arkadaştan destek alacağım. Baktım yok hayır iade ederim tekrardan 😂

Fantastiktürk

80+ Bronze
Monitör 6460 TL’ye düşmüş dnnfmdmd

Bu arada monitörü ikinciye aldım şu kadar yorumdan sonra fantastik arkadaştan destek alacağım. Baktım yok hayır iade ederim tekrardan 😂
Ya hocam yeter ki isteyin sorun yok. Şu 3iq arkadaslar gibi çöp bk yazıp sonra ortadan kaybolmayın yeter ki.

Şu kadar emek verip insanlara mantığıyla, neden sonucuyla, yd'de nasil yapıldığıyla anlatıyorum. Alip almadıgi bile bello 30 mesajlî yeni hesaplar bk attı diye insanlar emeklerime şaibeli gözuyle bakıyor. Mantığınızi kavrayamıyorum.

Alip da G274QPF-QD ile karsılastirip ayni diyen arkadasi kimse takmazken 30 mesajlı yeni hesaplı biri yazinca şaibeli oluyor. Mükemmel.

Mag 275QF -- 7.399,00TL

Fiyat farkı göz ardı edilebilir derecede az. Depodan kaynaklı bana ürünü ulaştırmakta sorun olduğunu söylediler. İade/İptal edip MSI almak ne kadar mantıklı? QA dışında Mag 275QF ve Legion R27QE'nin hangisi daha iyi bir monitör? @Fantastiktürk

Mag 275QF Fiyat hk Güncelleme: Gözden kaçırdım ya da yeni geldi. 7029,05 TL! ve aynı kampanyadan dolayı R27QE'nin fiyatı da 6.459,05 TL olmuş.

Alıntıyı görüntüle
Bu model görüntü kalitesi acisindan cok kötü hocam. Bu konuda yazmistim gidip bakabilirsiniz.

Ona ek olarak şunu da fark ettim: gamut çok az ama bir de yüksek gözüksün diye CIE1976 standardında yazmışlar gamutu. Bizim kullandığımız 1931'de karşılığı daha düşuk. O mesajda yazdigimdan daha kötü yani.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Other world
Mag 275QF -- 7.399,00TL

Alıntıyı görüntüle
Ben de siparişi iptal ettim. Hepsiburada sözünde durmadı. Telefonla aradım. Tedarikte sorun olduğunu söylediler. Madem sorun var neden satışta duruyor anlaşılır gelmedi.
Bu iki ürünü bende inceledim. Aralarında sadece parlaklık farkı görünüyor.
Biri 300 diğeri 400. Yanlış mıyım?

Top Bottom