Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Emre
Benimde üçüncü monitör geldi. Test ettim şu an bir sorun yok. Gece ışık sızması ve ölü pixel testi yapacağım bakalım ne olacak.
İlk ikisini kutulayıp gönderildiniz mi hocam ? Onaylanma vs bir haber gelmemistir daha yeni gonderdiniz sanirim

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Oğuz
İlk ikisini kutulayıp gönderildiniz mi hocam ? Onaylanma vs bir haber gelmemistir daha yeni gonderdiniz sanirim
Evet hocam ikisinide gönderdim. Birisi hiç açılmıyordu iade ettim.
Diğerini ölü pixel olduğu için direk iade ettim.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
G27qpf-qdden sonra Vg27aqml1a bile çamur gibi geliyo bana xd

Abartma knk sende çok abarttin
Abartmıyor. SDR'da aşırı fark olmaz ama HDR'da Asus bayağı soluk kalacaktır. QD=Quantum Dot panellerin özelliği bu.

@oguuzysr Hocam monitörü fabrika ayarlarına sıfırlayıp tüm OSD'lerin fotoğraflarını atar mısınız? Hem sizin ayarlarınızı yapalım hem optimum ayarları yazayım ki insanlar yanlış ayar yapıp durmasın.

Bu arada şu atıp tutan ve geri cevap yazmayan arkadaşların sorunu muhtemelen çözüldü o yüzden yazmıyorlar. Yemiyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,389
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet
Basitçe monitörun renk değerlerinin ölçülüp düzeltilmesini sağliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl hocam sizde niye aşırı düşük parlaklik, cansız renkler yok (!)

Asus XG27ACS veya MSI G274QPF-QD gibi tepe modellerle karşılaştıranlarda ve diğer alanlarda bir sorun yok ama 2-3 tane cevap yazıp kaybolan yeni hesap nasıl olduysa monitorun bk gibi olduğunu iddia ediyor. Ben prim aliyor oluyorum.

Hocam merhabalar ilk zamanlar fark etmedim ama arkadaşta aynı cihazı alınca onda da böyle siyah ekranda bir sürü böyle beyaz beyaz pikseller çıkıyor ama diğer renklerde hiçbir sıkıntı yok sizce iade etmeli miyim ?

Ekler

• Screenshot_20241009_130538_Gallery.jpg
    Screenshot_20241009_130538_Gallery.jpg
    687.7 KB · Hit: 67

Birileri

80+
Bu adamlar 4300 liraya satarken hatalı fiyat falan demiştik ama ederi o kadarmış. Sanırım tüm sorunlu ürünlerini tr pazarına göndermişler.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Oğuz
Abartmıyor. SDR'da aşırı fark olmaz ama HDR'da Asus bayağı soluk kalacaktır. QD=Quantum Dot panellerin özelliği bu.

@oguuzysr Hocam monitörü fabrika ayarlarına sıfırlayıp tüm OSD'lerin fotoğraflarını atar mısınız? Hem sizin ayarlarınızı yapalım hem optimum ayarları yazayım ki insanlar yanlış ayar yapıp durmasın.

Bu arada şu atıp tutan ve geri cevap yazmayan arkadaşların sorunu muhtemelen çözüldü o yüzden yazmıyorlar. Yemiyor.
Hocam şu an müsait değilim de akşama bu dediğini yapalım sizi etiketlerim. Fotoları atarım.

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü

Hocam merhabalar ilk zamanlar fark etmedim ama arkadaşta aynı cihazı alınca onda da böyle siyah ekranda bir sürü böyle beyaz beyaz pikseller çıkıyor ama diğer renklerde hiçbir sıkıntı yok sizce iade etmeli miyim ?

Konuda galiba çok fazla renk tartışmaları dönmüş. Ben renklerden falan pek anlamam çok fazla monitör deneyim etmedim ancak renkler eski monitörüme kıyasla müthişti. 2024 yılına göre nasıldır onu bilmiyorum. Benim monitörle ilgili asıl yaşadığım sorun ölü piksel sorunu, siyah harici renklerde sadece 1 tane ölü piksel görebildim, siyah renkte ise sayamadığım kadar ölü piksel var. Fotoğraflara çıkaramadığım ölü pikseller de var. Resimler aşağıda, resimler sayfada çok yer kaplamasın diye boyutlarıyla oynadım ama kalitelerini etkileyen bir şey mi bilmiyorum forumlarda yeniyim. Eğer etkiliyorsa resimleri ayrıca tam boyutlarında atabilirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bende de birebir aynı sorun var ama bende diğer renlerde 1 tane ölü piksel var senin aksine. Ben iade ettim yarın falan kargo şubesine götürücem. Alıntıya bakabilirsin bendeki soruna bakmak için.

Ciddi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut Özdemir
kullanan arkadaşlar ışık sızması durumu nedir ? resim atabilir misiniz

Top Bottom