fallegan
80+
Dahası
Ölü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.Adamlar kargoya verdi la bu ne hiz
Ölü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.Adamlar kargoya verdi la bu ne hiz
Ne alaka kanka yaÖlü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.
Genel indirim olmasa evet bende öyle düşünmüştümÖlü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.
Bende dün aldımÖlü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.
Bende bir tane çektim.
içinden displayport kablo çıkıyor mu3 gün arayla 2 tane sipariş verdim ölü piksel vs. çıkmadı ikisi de tertemiz geldi. Tavsiye ederim güzel monitör. displayport 1.4 kullanıyor kendi kablosu ile 2k da 180hz 10bit verebiliyor direkt dp.1.4 olarka gördü. Freesync güzel çalışıyor bir de ekran kartındaki boştayken yükske bellek kullanımı sorunu bu monitörle çözüldü.
Nasıl 6.200 geldi ?6200 TL ye geldi. Bedava bence
DP çıkıyor içerisinden, son sürüm.Bende bir tane çektim.
içinden displayport kablo çıkıyor mu
Nasıl 6.200 geldi ?
Ölü pikselde koşulsuz iade alıyorlardı, araştırdım zamanında. Sıkıntılı gelirse iade eder tekrar alırız olmadı. Zaten bilinen bir sorun çıktığından beri, kalite kontrolu düzgün yapılmamış.yalnız algı yapıyorlar gibi geldi bana ben dün hepsiburada dan aldım ürünün indirimsiz fiyatı 7299 du şimdi 7499 yapmışlar sonra %5 indirim var diyerek 7124 e çekmişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende dün aldımama iade kabul ediyorlar sanırsam
dediğin doğru iadeleri elden çıkarmak için biraz indirim yapıp satıyolar.hiçbir türlü zarar ettikleri yok bundan şüpeniz olmasın.zaten normalde normal fiyatının üstüne satıyolar.geçmişte bana da aynısını yaptılar.aoc monitör almıştım.indirimde diye epey sevindim.kutusu yıpranmış olarak iade edilmiş ve ölü pikselli monitör göndermişler.ben de iade ettimÖlü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.
Yapacak bir şey yok, bile bile lades. Bizi bu duruma düşürenler utansın, 100 TL nin indirimini kovalıyoruz. Bakalım sıkıntı geleni iade ederim artık üşenmeden.dediğin doğru iadeleri elden çıkarmak için biraz indirim yapıp satıyolar.hiçbir türlü zarar ettikleri yok bundan şüpeniz olmasın.zaten normalde normal fiyatının üstüne satıyolar.geçmişte bana da aynısını yaptılar.aoc monitör almıştım.indirimde diye epey sevindim.iade ve ölü pikselli monitör göndermişler.ben de iade ettim.
IPS Panel ışık sızması olmaması mümkün değil ve ışık sızması öyle abartıldığı kadar sorun oluşturmuyor çok büyük bir sızma değilseÖlü piksel sayıca fazla ya da göze batan bir yerde değilse pek sıkıntı değil. Asıl ışik sızmasına dikkat etmeleri lazım.
Açıkçası çokta lazım değil almadan önce çok duydum wooow 2k çözünürlük şöyle net böyle net 1080p den bir tık daha iyi ama çoğu şeyde o wooow etkisini yaşamıyorsunuz. 1080p de darboğazınız olmazsa almayın inanın ki gerek yokGercekten alınır mı 1080p gececem deyermi hoperlorum var usb girislerim var 165hz monitorum lenovo oda deyermi gecmeye
monitörüne bağlı bu sanırsam.şahsen ben 1080p den philipse geçiş yaptım epey farkını gördüm. grafikleri ayrıntılı gösteriyor.ama dlss gibi yazılımlar kullanıyorsan 2k şart.çünkü 1080p de nedense kare kare yada çamur çamur gösterebiliyor.ben 1080p deyken buı sorunu dsr ile 2k yaparak çözüyordum.Gercekten alınır mı 1080p gececem deyermi hoperlorum var usb girislerim var 165hz monitorum lenovo oda deyermi gecmeye