Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
yalnız algı yapıyorlar gibi geldi bana ben dün hepsiburada dan aldım ürünün indirimsiz fiyatı 7299 du şimdi 7499 yapmışlar sonra %5 indirim var diyerek 7124 e çekmişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.
Bende dün aldım :D ama iade kabul ediyorlar sanırsam

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Mehmet
Bende bir tane çektim.

3 gün arayla 2 tane sipariş verdim ölü piksel vs. çıkmadı ikisi de tertemiz geldi. Tavsiye ederim güzel monitör. displayport 1.4 kullanıyor kendi kablosu ile 2k da 180hz 10bit verebiliyor direkt dp.1.4 olarka gördü. Freesync güzel çalışıyor bir de ekran kartındaki boştayken yükske bellek kullanımı sorunu bu monitörle çözüldü.
içinden displayport kablo çıkıyor mu
6200 TL ye geldi. Bedava bence
Nasıl 6.200 geldi ?

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Bende bir tane çektim.

içinden displayport kablo çıkıyor mu

Nasıl 6.200 geldi ?
DP çıkıyor içerisinden, son sürüm.

Arkadaşın bakiyesi varmış, ona özel bir durum. Şu an 7180 TL

yalnız algı yapıyorlar gibi geldi bana ben dün hepsiburada dan aldım ürünün indirimsiz fiyatı 7299 du şimdi 7499 yapmışlar sonra %5 indirim var diyerek 7124 e çekmişler

Bende dün aldım :D ama iade kabul ediyorlar sanırsam
Ölü pikselde koşulsuz iade alıyorlardı, araştırdım zamanında. Sıkıntılı gelirse iade eder tekrar alırız olmadı. Zaten bilinen bir sorun çıktığından beri, kalite kontrolu düzgün yapılmamış.

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Ölü piksellileri elden çıkartıyorlar desene, ben de şimdi verdim yarın gelecekmiş. Umarım şanslı oluruz da sıkıntısız gelir.
dediğin doğru iadeleri elden çıkarmak için biraz indirim yapıp satıyolar.hiçbir türlü zarar ettikleri yok bundan şüpeniz olmasın.zaten normalde normal fiyatının üstüne satıyolar.geçmişte bana da aynısını yaptılar.aoc monitör almıştım.indirimde diye epey sevindim.kutusu yıpranmış olarak iade edilmiş ve ölü pikselli monitör göndermişler.ben de iade ettim :).

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmet
Bu modelde kalite kontrol yapılmıyor oyüzden ucuza satılıyor, asus msi gibi firmalar atıyorum %25 e kadar ışık sızmasına tolerans gösteriyorsa bu marka ne kadar olursa olsun satışa sunuyor. bu yüzden ucuza satabiliyor. 2 tane aldım ikisnde de cok ciddi ışık sızması vardı. tabi ölü piksel varsa zaten ışık sızmasına gelmeden iade etmelisiniz. hepsiburadan alınıp kaç yüz tane iade edildi kim bilir. iadeler tekar satılıyor.

Genel olarak monitorler hakkında bir bilgi daha; sdr de ölü piksel yok diye hemen sevinmeyin hdr açıp tekrar bakın, hdr açınca ölü/stuck pixel oluşabiliyor.

Son düzenleme:

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
dediğin doğru iadeleri elden çıkarmak için biraz indirim yapıp satıyolar.hiçbir türlü zarar ettikleri yok bundan şüpeniz olmasın.zaten normalde normal fiyatının üstüne satıyolar.geçmişte bana da aynısını yaptılar.aoc monitör almıştım.indirimde diye epey sevindim.iade ve ölü pikselli monitör göndermişler.ben de iade ettim :).
Yapacak bir şey yok, bile bile lades. Bizi bu duruma düşürenler utansın, 100 TL nin indirimini kovalıyoruz. Bakalım sıkıntı geleni iade ederim artık üşenmeden.

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bahadır Kara
Ölü piksel sayıca fazla ya da göze batan bir yerde değilse pek sıkıntı değil. Asıl ışik sızmasına dikkat etmeleri lazım.
IPS Panel ışık sızması olmaması mümkün değil ve ışık sızması öyle abartıldığı kadar sorun oluşturmuyor çok büyük bir sızma değilse

Gercekten alınır mı 1080p gececem deyermi hoperlorum var usb girislerim var 165hz monitorum lenovo oda deyermi gecmeye
Açıkçası çokta lazım değil almadan önce çok duydum wooow 2k çözünürlük şöyle net böyle net 1080p den bir tık daha iyi ama çoğu şeyde o wooow etkisini yaşamıyorsunuz. 1080p de darboğazınız olmazsa almayın inanın ki gerek yok

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
Arkadaşlar Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming ile Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör siparişini verdim bakalım ne olucak

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Gercekten alınır mı 1080p gececem deyermi hoperlorum var usb girislerim var 165hz monitorum lenovo oda deyermi gecmeye
monitörüne bağlı bu sanırsam.şahsen ben 1080p den philipse geçiş yaptım epey farkını gördüm. grafikleri ayrıntılı gösteriyor.ama dlss gibi yazılımlar kullanıyorsan 2k şart.çünkü 1080p de nedense kare kare yada çamur çamur gösterebiliyor.ben 1080p deyken buı sorunu dsr ile 2k yaparak çözüyordum.

cagzcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Çağatay
Ben aynı monitörün 240hz aldım memnunum ama çok fazla ghosting var şuan diyorum ki keşke bunu alsaydım 180hz 2k olsaydı. Benimki 1920x1080p

Top Bottom