- Bütçe
- 7000
Lenovo Legion R27QE monitörde 0.5ms yazıyor fakat gerçek değer ne GtG olarak mı yoksa MPRT Olarak mı bu değer ve fps oyunları oynuyorum bana problem yaratır mı bu değer alınmaya değer mi fiyatına göre halen ?
ben 6900ken almıştım gerçek değer ne bilmiyorum ama fps için bi gecikme problemi yaşamadım veya hissetmedimLenovo Legion R27QE monitörde 0.5ms yazıyor fakat gerçek değer ne GtG olarak mı yoksa MPRT Olarak mı bu değer ve fps oyunları oynuyorum bana problem yaratır mı bu değer alınmaya değer mi fiyatına göre halen ?
Sağlam geldiyse çok iyi hocam bende 7kya aldım dün yarın teslim edilecek bakalım şansımaben 6900ken almıştım gerçek değer ne bilmiyorum ama fps için bi gecikme problemi yaşamadım veya hissetmedim
hayırlı olsun kronik bi probleme denk gelmezseniz taş gibi monitör. fps için asla üzmez bakmayın 23 inç tavsiye edenlere epey avantaj sağlıyorSağlam geldiyse çok iyi hocam bende 7kya aldım dün yarın teslim edilecek bakalım şansıma
0.5Ms fps oyunlarında cok fark eder demiş bir kısım bi kısımda gözle göremezsin demiş fark etmez o yüzden biraz kararsız bıraktı benihayırlı olsun kronik bi probleme denk gelmezseniz taş gibi monitör. fps için asla üzmez bakmayın 23 inç tavsiye edenlere epey avantaj sağlıyor
öyle diyenlerin monitörünü gizlice 1ms'e çekip monitörünü iyileştirdim desem hepsi inanıp bana teşekkür eder. olay tamamen psikolojik. eğer çok fark edeceğine dair yorum okuduysan sen de öyle hissedersin onlara kapılma0.5Ms fps oyunlarında cok fark eder demiş bir kısım bi kısımda gözle göremezsin demiş fark etmez o yüzden biraz kararsız bıraktı beni
Hocam gelince bana Dmden yazarmısın? Sorun çıkmazsa ben de alırım.Sağlam geldiyse çok iyi hocam bende 7kya aldım dün yarın teslim edilecek bakalım şansıma
Doğrudur tam 1ms veren monitör ips panelde yok denilmiş genellikle zaten hocam VA Panel kullanıyordum cözünürlük aynı şekilde ips gecme kararı aldım umarım üzmez hocamöyle diyenlerin monitörünü gizlice 1ms'e çekip monitörünü iyileştirdim desem hepsi inanıp bana teşekkür eder. olay tamamen psikolojik. eğer çok fark edeceğine dair yorum okuduysan sen de öyle hissedersin onlara kapılma
Tabikide hocamHocam gelince bana Dmden yazarmısın? Sorun çıkmazsa ben de alırım.
7K'ya nasıl aldınız Hocam 7300TL diyor fiyatSağlam geldiyse çok iyi hocam bende 7kya aldım dün yarın teslim edilecek bakalım şansıma
Akbank chip para ile hocam 300 vardı onu kullandım7K'ya nasıl aldınız Hocam 7300TL diyor fiyat
Monitör 5dk önce teslim edildi açtığım gibi ayaklarını filan takmadan ölü piksel testini açtım ve baktım ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel cıktı ortasında olmasa problem etmeyecektim pek fakat tam ortasında cıktı direk kutusuna koydum ve değişim talep ettim Zamanla ilgili problemim olmadığı için değişim talep edeceğim sürekli ama zamanla ilgili problemi olan varsa hala kalite kontrol problemliHocam gelince bana Dmden yazarmısın? Sorun çıkmazsa ben de alırım.
Uzdu, zaman problemim yok benimde sansimi deneyesim varMonitör 5dk önce teslim edildi açtığım gibi ayaklarını filan takmadan ölü piksel testini açtım ve baktım ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel cıktı ortasında olmasa problem etmeyecektim pek fakat tam ortasında cıktı direk kutusuna koydum ve değişim talep ettim Zamanla ilgili problemim olmadığı için değişim talep edeceğim sürekli ama zamanla ilgili problemi olan varsa hala kalite kontrol problemli