Neler Yeni

⚠️Lenovo Legion R27QE İKİ KAT ZAMLANDI⚠️

hamzaersoy

80+ Bronze

Adamlar stok azalınca 11.342tl yapmışlar oha ben ölü pikselli stok bitince artacağını zaten tahmin ediyordum fakat bu monitörü 11.342tl yapmaları cidden çok ilginç olmuş. belki bu fiyat bazında yine eleyebileceği rakipler olabilir fakat 500 tane bu monitörle alakalı yorum okumuş birisi olarak BU KADAR da hak edeceğini düşünmüyorum.

Bu arada "Seta Teknoloji" adlı satıcısında ürün şu an 8.799tl olarak gözüküyor fakat her an onlar da güncelleme yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk fiyatlandırmanın dengesi hakkında hemen bir yorum alalım konu boş gözükmesin ağabey

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,116
İsim
Ömür
Aynısının msı hali 7k bunu alamayan onu alsın

Fantastiktürk

80+ Bronze
Stokta bittiği için rastgele bir satıcıya geçmiştir. HB 6.5k'dan 12k yapmaz yoksa.

8800TL de hakkı değil bu kadar düşük kalite kontrol için. O fiyat bandında alternatifleri var özellik bakımından. Lenovo'yu tercih etmezdim o fiyatta. 6500'den alıp ölü pikselsiz ışık sızmasız gelenler iyi fiyata iyi ürün aldılar.

Aynısının msı hali 7k bunu alamayan onu alsın
7K'ya bu özellikte MSİ hangisi var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
Stokta bittiği için rastgele bir satıcıya geçmiştir. HB 6.5k'dan 12k yapmaz yoksa.

8800TL de hakkı değil bu kadar düşük kalite kontrol için. O fiyat bandında alternatifleri var özellik bakımından. Lenovo'yu tercih etmezdim o fiyatta. 6500'den alıp ölü pikselsiz ışık sızmasız gelenler iyi fiyata iyi ürün aldılar.

Satıcı HB hocam. Biraz abartmışlar vallahi :LOL:

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ben 6500den aldım fakat yarın teslim alacağım gözüküyor, sızma veya ölü piksel olduğu takdirde iade de edemem artık mecbur değişim talep edicem. onu bile kabul etmeme ihtimalleri var mı acaba

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mert Can
Stokları bitmiştir ya da çok iade felan dönen oldu, ürünlerin geldiği yere hayırdır felan çeksinler gidip :D

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stokları bitmiştir ya da çok iade felan dönen oldu, ürünlerin geldiği yere hayırdır felan çeksinler gidip :D
benim kafada da şöyle bir senaryo var. kusurlu ürün stokları bitti ve hb daha fazlasını ithal etmek isteyince satışları gören lenovo kaba bir fiyattan iteleyince hb bu fiyata koymak zorunda kaldı. 2 3 güne geri düşer diye düşünüyorum 8 9k'ya. 1 tane bile alıcısı olmaz çünkü şu fiyata 1

Fantastiktürk

80+ Bronze
aynısı da demeyelim hocam da msi 7k ile dururken bu alınmaz diyelim
275QF'den bahsediyorsanız o özellik olarak bundan çok daha kötü.
Satıcı HB hocam. Biraz abartmışlar vallahi :LOL:
Saçmalık yaptıkları tabii.
ben 6500den aldım fakat yarın teslim alacağım gözüküyor, sızma veya ölü piksel olduğu takdirde iade de edemem artık mecbur değişim talep edicem. onu bile kabul etmeme ihtimalleri var mı acaba
Değişim kabul ederler muhtemelen.

hamzaersoy

80+ Bronze
275QF'den bahsediyorsanız o özellik olarak bundan çok daha kötü.
aynen ben de aynısı değil derken onu kast ettim. bi iki renk muhabbeti falan karşılaştırmıştın sen çünkü oradan aklımda kalmış

1728509077504.png

bu arada 275QF saflarında da hayat bitmiş. lenovo r27qe ile yine yakın olmuşlar fiyat olarak

seta teknoloji satıcısında tabii*

Fantastiktürk

80+ Bronze
275QF asla 9K etmez. Çok giriş seviye o.

Hem 10K'ya Samsung Odyssey G6 G65B varken 1K daha ekleyip hiçbir IPS'in suratına bakmamak çok daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,261
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom