Neler Yeni

⚠️Lenovo Legion R27QE İKİ KAT ZAMLANDI⚠️

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Enes

Adamlar stok azalınca 11.342tl yapmışlar oha ben ölü pikselli stok bitince artacağını zaten tahmin ediyordum fakat bu monitörü 11.342tl yapmaları cidden çok ilginç olmuş. belki bu fiyat bazında yine eleyebileceği rakipler olabilir fakat 500 tane bu monitörle alakalı yorum okumuş birisi olarak BU KADAR da hak edeceğini düşünmüyorum.

Bu arada "Seta Teknoloji" adlı satıcısında ürün şu an 8.799tl olarak gözüküyor fakat her an onlar da güncelleme yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk fiyatlandırmanın dengesi hakkında hemen bir yorum alalım konu boş gözükmesin ağabey
Türkiye simülasyonuna hoşgeldin dostum

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro

Adamlar stok azalınca 11.342tl yapmışlar oha ben ölü pikselli stok bitince artacağını zaten tahmin ediyordum fakat bu monitörü 11.342tl yapmaları cidden çok ilginç olmuş. belki bu fiyat bazında yine eleyebileceği rakipler olabilir fakat 500 tane bu monitörle alakalı yorum okumuş birisi olarak BU KADAR da hak edeceğini düşünmüyorum.

Bu arada "Seta Teknoloji" adlı satıcısında ürün şu an 8.799tl olarak gözüküyor fakat her an onlar da güncelleme yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk fiyatlandırmanın dengesi hakkında hemen bir yorum alalım konu boş gözükmesin ağabey

şaka gibi yani dava açsak kazanırız. 11.342 tl yapmış hepsiburada monitörü. eski fiyat 6700'dü sakın almayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet
Monitörü bu gün detaylı inceleme şansım oldu mat bir filme sahip göz yormuyor boyutu çok iyi ölü piksel aydınlatma gibi sorunları yok malzemesi aşırı kaliteli hissetirmesede görüntü ve performansı gayet kaliteli alan arkadaşlar memnun kalacaktır mutlaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom