Ömer Ekrem
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Ömer Ekrem
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam çok fazla inceleme videosu baktım araştırdım bilgisayar konusunda çok bilgi sahibi değilim işlemci farkı çok olurmu diye düşünüyordum fakat şu anda bilgi sahibi olmuş oldumYa hocam saçma sapan insanlarla tartışırsak böyle olur. Araştırın bakın görün. 4050 ile 4060 arasında VRAM farkı var yeni oyunlarda veya render alırken engel olacak onu geçtim direkt GPU olarak da ciddi fark var. 4050 almak gibi bir niyetiniz varsa 30 binlere de alınacak cihazlar var. İşlemci diye sabahtan beri zırvalıyor ama gerçekten normal kullanımda fark etmezsiniz. Fark edeceğiniz şey GPU olur.
Zaten son 2 senelik işlemcilerin neredeyse hepsi fazlasıyla yeterli.
Yine araştırın bakın ama saçma sapan fanboyların yorumlarına takılmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu acer modelinde menteşe konusunda herhangi bir sorun yaşarmıyım acaba bir bilginiz varmıdır?Ya hocam saçma sapan insanlarla tartışırsak böyle olur. Araştırın bakın görün. 4050 ile 4060 arasında VRAM farkı var yeni oyunlarda veya render alırken engel olacak onu geçtim direkt GPU olarak da ciddi fark var. 4050 almak gibi bir niyetiniz varsa 30 binlere de alınacak cihazlar var. İşlemci diye sabahtan beri zırvalıyor ama gerçekten normal kullanımda fark etmezsiniz. Fark edeceğiniz şey GPU olur.
Zaten son 2 senelik işlemcilerin neredeyse hepsi fazlasıyla yeterli.
Yine araştırın bakın ama saçma sapan fanboyların yorumlarına takılmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır kardeşim senin LOQ'un sana hayırlı olsun. Keşke sen de 4050 yanına 8845HS değil de i9-14900HX alsaydın. İşlemci senin için çok önemli.