Neler Yeni

Lenovo LOQ mu, Acer Nitro mu?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren

Zwest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Kabak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 cevap var 3ü de farklı 😂 bakalım biraz daha fikir gelmesi lazım

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Ömer Murat KARACA
Loq'lardaki Pil olayını bilmiyorum ama kasası çok güven veriyor. Harbi sağlam yapmışlar.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam loqlarda pil azalması var diyorlar tek sorunu o diye biliyorum.Cihaz tv şahsen asusu öneriyor ben laptop alacağım dönemde baya bi bakmıştım bunlara ki buda 3 hafta öncesi felan çok öncesi değil.Cihaz tv asusu öneriyor fakat asusu öyle default ayarlarda kullanamazsınız cihaz tv alınca yanlış hatırlamıyorsam 30 35 watta sabitlemenizi tavsiye ediyordu.Loq soğutma bakımında segmentindeki çoğu laptoptan daha başarılı bi cihaz ben şahsen loq aldım kalanı sizin kararınız.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Lenovo daha kaliteli. Battery drain ise laptopun limitinin az olup adaptörün 230w olmasından kaynaklanıyor. Limitleyerek kullanırsanız olmaz büyük ihtimalle.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Lenovo daha kaliteli. Battery drain ise laptopun limitinin az olup adaptörün 230w olmasından kaynaklanıyor. Limitleyerek kullanırsanız olmaz büyük ihtimalle.
Adaptörü 170w hocam

omerdgn42

80+ Bronze
Cihaz tv bilgisizin teki bir şey bildiğini pek zannetmiyorum normal bir insan niye herkes onu konuşuyor anlamadım. Paranızı çöpe atmak için acer, kışın soba olarak kullanmak için asus öneririm. Düzgün laptop alacaksanız ise lenovo öneririm. Asla oyundayken şarj azalması olmuyor last of us yüksek ayarlarda oynadım hiçbir azalma olmadı şarj azalması var diyende o laptop yoktur anca oradan buradan duyduğuyla geçiniyordur.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Adaptörü 170w hocam
230 diye hatırlıyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz tv bilgisizin teki bir şey bildiğini pek zannetmiyorum normal bir insan niye herkes onu konuşuyor anlamadım. Paranızı çöpe atmak için acer, kışın soba olarak kullanmak için asus öneririm. Düzgün laptop alacaksanız ise lenovo öneririm. Asla oyundayken şarj azalması olmuyor last of us yüksek ayarlarda oynadım hiçbir azalma olmadı şarj azalması var diyende o laptop yoktur anca oradan buradan duyduğuyla geçiniyordur.
Acerda asusda lenovoda gayet iyi laptoplar üretiyor. Fakat aralarından en iyileri Asus ve loq. Acer alan pişman olmaz. Asus alan soba olarak kullanmaz. Bana bir kanıt gösterin inanayım. Kendi malınızı övmek için başka markaları batirmaniza gerek yok. Babanın firmasıysa ayrı :D

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Acerda asusda lenovoda gayet iyi laptoplar üretiyor. Fakat aralarından en iyileri Asus ve loq. Acer alan pişman olmaz. Asus alan soba olarak kullanmaz. Bana bir kanıt gösterin inanayım. Kendi malınızı övmek için başka markaları batirmaniza gerek yok. Babanın firmasıysa ayrı :D
Yok hocam bende 15IAX9 var adaptörü 170w asıl 230w adaptörle birlikte kullanınca bu sorun düzeliyor

Hocam acer tarafında v15 üzebilir bence bide asusta biraz üzebilir onun içinde basit bir limitleme yeterli olucaktır ki cihaz tv 35watta sabitleyince 3 4 fps artış bile yaşanmıştı videoda yani

Top Bottom