DESMOND
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 228
- İsim
- Cüneyt Tavşanoğlu
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis açıkladığın için teşekkür ederim ama gerçekten kafayı yemelik durumdayım çok kararsızım bütçe de her şeyde sıkıntı çıkıyor. Ekran küçük olsun istemiyorum sonuçta bunu tek seferde alıcaz değişimi veya eklemesi olacak bir şey değil. Ssd düşük olur slot olur eklenir değişir ama ekran büyük olması tercihim. Bana bi yardımcı ol kaç aydır eziyet çekiyorum resmenBende bunun üstü var, İ9 ve 4070 li olan Nebula Ekran G18
cihazın mühendislik hatası şu %90 üründe bu sorun var yeni nesilde. Cihazın güç yönetimi hiç iyi değil. Açılır kapanır MSI gibi Power limit konmamış cihaza bataryası oyun oynarken azalıyor bir süre sonra pil ömrü mahfoluyor kullanılmaz hale gelirse pil cihaz performansının %30 unu kaybedeceksiniz. Pil maliyetleri 8000₺ serviste. yeni nesil Asus cihazlara yan sanayi pil de takılmıyor artık. dert.
ben kendi cihazım için önlemler aldım fakat yani sürekli elle ayar yapmak yoruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tavisyem de bu olur 4070 ve R9 o kadar iyi bir ikili değil o fiyata. Aradaki farka aynı kasayı toplarsın zaten.
bunu sakın almayın aman aman. Bunun durumu ROG dan vahim.
bu da baya iyi
değil
4060 4070 4080 hepsi 100W ne yazarlarsa yazsınlar 1V limitli geliyorlar.