Leptop anormal değerler

Reaksiyon skoru
138
Öncelikler iyi akşamlar sabah benzer bir konu açtım ama cevap gelmediği için tekrar atıyorum görsel olarak bırakacağım leptobumun değerleri değerler valorantta 1. el de kaydedildi valorant gibi bir oyunda bu değerler bana aşırı anormal geldi
IMG_20230703_201953.jpg

Öncelikler iyi akşamlar sabah benzer bir konu açtım ama cevap gelmediği için tekrar atıyorum görsel olarak bırakacağım leptobumun değerleri değerler valorantta 1. el de kaydedildi valorant gibi bir oyunda bu değerler bana aşırı anormal geldi Alıntıyı görüntüle
Cihazın marka modeli nedir bu değerler normal gibi belki biraz yüksek olabilir

Cihazın marka modeli nedir bu değerler normal gibi belki biraz yüksek olabilir
Hocam malesef Casper Nirvana s 500
İ 5 10210u Mx 230 8 ram 240 SSD falan fistan sıcaklık değerleri aşırı anormal değil farkındayım ama yinede 80 derece biraz fazla geldi ekran kartının ful kullanilmasi işlemcinin işte 50/100 den aşağıda kalması garip geldi araştırdığımda bunun iyi olduğunu söyleyen kişiler vardı forumda ama bu bilgisayar iyi haliyele oyunda 80-140 arası FPS lerdenden 20-80 arası fpslere düştü son 2 3 ayda anlam veremiyorum oyun kısmen akıcı diyebilirim kasma az ama FPS ve değerler bu

Hocam malesef Casper Nirvana s 500
İ 5 10210u Mx 230 8 ram 240 SSD falan fistan sıcaklık değerleri aşırı anormal değil farkındayım ama yinede 80 derece biraz fazla geldi ekran kartının ful kullanilmasi işlemcinin işte 50/100 den aşağıda kalması garip geldi araştırdığımda bunun iyi olduğunu söyleyen kişiler vardı forumda ama bu bilgisayar iyi haliyele oyunda 80-140 arası FPS lerdenden 20-80 arası fpslere düştü son 2 3 ayda anlam veremiyorum oyun kısmen akıcı diyebilirim kasma az ama FPS ve değerler bu
Kanka bu sıcaklıklar o modele göre normal kasma konusunda oyunla alakalı olabilir valorant çok dengesiz bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,370
Üyeler
197,439
Son üye
seniho
Geri