LG monitör nasıl? Aldığım iyi mi oldu :)

Acilen iptal et geri gönder bence bu fiyata LG monitör alınmaz git aoc MSI gibi markaların da bu fiyatlara monitörleri var benden tavsiye LG alma
msi kullanıyorum ama lg hem msidan hem aocden iyi :D

Bı monitör biraz tuzlu diye alanı kıracak değilim Bodrum'da bı suya 100lira veren adamlara sesi çıkmayanlar burda atarlaniyor
bodrumda suya 100 tl verenlerin konumuzla alakası ne aga OWQTRQIOWTIPQ

Pivota ihtiyacın yoksa aradaki 300+- liralık fark da önemli değil dersen sorun değil hayırlı olsun. Ama bence pivot sağlık açısından yararlı bir özellik. Ekrana bakış açını ayarladığın için boyun ağrılarını büyük oranda engelliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bı monitör biraz tuzlu diye alanı kıracak değilim Bodrum'da bı suya 100lira veren adamlara sesi çıkmayanlar burda atarlaniyor
Ne alakası var ya. Adam konu açmış insanlar da fikrini söylemiş. Linç kültürünü her yere götürmeye gerek yok rahatlasana biraz.

Pivota ihtiyacın yoksa aradaki 300+- liralık fark da önemli değil dersen sorun değil hayırlı olsun. Ama bence pivot sağlık açısından yararlı bir özellik. Ekrana bakış açını ayarladığın için boyun ağrılarını büyük oranda engelliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alakası var ya. Adam konu açmış insanlar da fikrini söylemiş. Linç kültürünü her yere götürmeye gerek yok rahatlasana biraz.
Ben zaten linç gibi yazanlara karşı cikiyorum adam monitör nasıl diyor bunlar alayı pahalı diyor foruma ilk geldiğimde bu monitör nasıl dedim pahalı Ocak sönmüş kör piksel saycan falan demişlerdi amazona falan baktım 300 kişiden 4.7 almış ortlama genelde 4.5 ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri