emirkq
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Yazdığım şeylerden dolayı olmus toxiclik yaptıysamda affola kusura bakmayın kendim hataliyimtamam kanka ama olmaz ayrı olma ayrı
Yazdığım şeylerden dolayı olmus toxiclik yaptıysamda affola kusura bakmayın kendim hataliyimtamam kanka ama olmaz ayrı olma ayrı
Cok kolaydi ben bile turkceyi cozdum 50 aldim turkceden 8. Sinifta ben bile cozmussem yaniEvet 2019 olması lazım. Türkçeye zor diyorlardı bu sene. diğerleri kolaymış.
%9 Luk okula tutarsa kontenjan varsa %10 Lada girersin kendi tanıdığım girmişti bu dediğim şekildeMeraktan soruyorum eğer arada küçük bir fark varsa bile girebiliyor mu diye ?
bence 2022 2019 kadar kolay değildi matematiği yapan yaptı yapamayan yine ortada kaldı tr belirleyici olduCok kolaydi ben bile turkceyi cozdum 50 aliyorum turkceden 8. Sinifta ben bile cozmussem yani
aynen öle%9 Luk okula tutarsa kontenjan varsa %10 Lada girersin
Bana en kolay turkce geldibence 2022 2019 kadar kolay değildi matematiği yapan yaptı yapamayan yine ortada kaldı tr belirleyici oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öle
imam olarkadaşlar netlerim
tr 18 2
inkılap 10/0
ing 8/2
din 10/10
mat 19/1
fen 19/1
475 geliyor sizce bu sene yüzdelikler ne olur ?
Sonra da MilletVekiliimam ol
DüNyANın En HaRd sINAvı 2020-2021 dir NOKta.hocam gerçekten en zor mar 2021 noktağ .