LGS ile alakalı lütfen yardım :/

Vay arkadaş bu notlar ne ben 438 almıştım ve 21 yanlışımmı ne vardı bu yanlışların 19 u ingilizcedendi ingilizce yaktı beni yokaa 480 e vururdum ah kafam ben neden o zaman ingilizce çalışmadım ya
İngilizcede 10 soru var :D.

Beyler eski dershane hocamla konuştum bu sene diğer senelere göre millet hep düşük yapmış düşer puanlar.

340 aldım 430 düşük diyor. Beni vursanıza bi şurda. 2005 tayfadanım.
Hocam siz aşırı düşük almışsınız arkadaşın puanı pek iyi değil. 2004 olsa anlarım ilk sene gereksiz zordu fakat 2005 yani 2. lgs için 340 :(

puanım yeterliydi fakat bugün bi yanlış hesaplama yaptığımı öğrendim.istediğim liseden 5 6 puan alt ouan alırsam o liseye girebilirmiyim
Ben anadolu okudum kardeşim o sene 380 puan ile aldılar bizi ben 385 yapmıştım ama 350 ile giren arkadaşım bile oldu anlağacağın biraz duruma bağlı :)

knk puan önemsiz benim puan çapa fene yetiyordu ama ben hasan polatkana gittim (müq okul iyiki gitmişim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Puan önemli ama kimin ne puan yaptığı. Bu sene herkes döküldü yüzdelik dilimlere daha rahat girilir.

340 puanla %30 yüzdelikteydim. Fene sürem yetse 410 civarı yapardım bence 19/1 falan beklerdim fenden.

Geri